ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Blog

Mágneses utazójátékok - Amik nyáron a legaktuálisabbak
30
Jún

Habár a társasjátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és a rajongóik szinte mindig vevők egy-egy játszmára, általánosságban továbbra is kijelenthető, hogy a társasjáték erősen szezonális, mint termék. A társasjátékok forgalma ősztől kezdve virágzik, azonban az azt megelőző nyári időszakban erősen hullámzó az érdeklődés. Jó időjárási körülmények közt inkább a szabadban játszható játékoké a főszerep, azonban szerencsére vannak olyan termékeink, amelyek nyáron válnak slágerré. Szeretnénk bemutatni nektek Smart Games mágneses utazójáték sorozatát!

Medvepark - amiben helyet kaptak a koalák is!
31
Máj

A Medveparkkal kapcsolatban már az első játékunk során az az érzésünk támadt, mintha egy kötelező olvasmányt raktunk volna az asztalra... de ne azokra a kötelező olvasmányokra gondoljatok, amiket a hátatok közepére se kívántatok amikor kötelező volt. Hanem azokra, amikről Ti is úgy gondoljátok, hogy volt helye a kötelezők közt: mert egyrészről szerettétek, másrészről meg szerintetek is mindenkinek olvasnia kell legalább egyszer. Ha ezt a gondolatmenetet átvisszük a társasjátékok világába, akkor nekünk ilyen volt a Medvepark. Amúgy milyen jó lenne, ha lennének kötelezően játszandó társasjátékok iskolában? Arról kéne "társasjátéknaplót" készíteni, stb... nem lenne akkora küzdelem valószínűleg. Akkor kezdjük ezt a reformot a Medveparkkal!

Almamérce - versenyzés és együttműködés az almákért!
05
Máj

Az Almamérce egy üde színfolt lehet a gyerek társasjátékok palettáján, mivel a kompakt doboz igazán egyedi alkatrészeket, mechanikákat, és játékmódokat tartalmaz!

Lássuk, hogyan tudnak szembeszállni a sünik, a nyuszik, és az egerek a ragadozókkal szemben a hőn áhított almákért!

Clinic Rush - Kooperatív "rohanás a sürgősségin"
14
Ápr

A kooperatív játékoknak továbbra is vannak kiaknázatlan lehetőségei - erre mutatott rá a Clinic Rush, egy ízig-vérig tematikus köntösbe bújva.

Lássuk, hogyan oldható meg a "rohanás a sürgősségin" egy társasjáték keretein belül!

15
Febr

Ebben a manapság annyira labilis lábakon álló világban ki ne szeretne beton alapokon nyugvó egzisztenciális biztonságra lelni?

Pörög az ingatlanpiac, szöknek felfelé a telekárak és tombol az építőipar.

A kockavetés művészete
01
Febr

Ha eddig nem éreztünk volna valami földöntúli vonzódást a dobókockák iránt, akkor most minden bizonnyal meg fog változni a véleményünk. A legtöbben valószínűleg nem is gondoltuk volna, hogy a társasjátékok alap tartozékaként számon tartott eszköz szinte végigkíséri az emberiség történetét.

Most már biztos: létezik igényes építőjáték a LEGO-n kívül is!
15
Jan

Nem tudom kik azok, akik nem dédelgetnek romantikus gyerekkori emlékeket építőjátékokról, de őszintén remélem, hogy nincsenek sokan!

Puzzle Parádé
01
Jan

Szeretjük a lovas puzzle-t, a kerek puzzle-t, a szél nélküli puzzle-t, az 50 darabos puzzle-t, az 1000 darabos puzzle-t, az egyszínű puzzle-t, a 3D puzzle-t és amúgy bármilyen puzzle-t. Tehát valahogy úgy vagyunk a kirakóssal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval.

Közeledik a karácsony
15
Dec

Karácsonykor szokás szerint meghitt, családi körben töltjük el azt a néhány napot, amit az ünneplés számára kijelöltek a hagyományok. Szép, díszes karácsonyfát állítunk, csillagszórókat gyújtunk, aminek az illata aztán még sokáig ott marad a szobában, miközben bontjuk az ajándékokat.

Társasjátékot minden csizmácskába!
01
Dec

Idén a Mikulás saját csoki képmása helyett mással is megjutalmazhatja a jó gyerekeket. Ha most minden Miklós szívéhez kapott, hogy erre rá fog menni a piros gatyája is, akkor jelezzük, hogy nem kell kétségbe esni. 

SmartGames: okos játék = okos gyerek. De nem digitális értelemben!
15
Nov

Mindenki tudja, hogy tanulni nagyon fontos dolog, és ha játszva tanulsz, akkor azt nem is fogod tehernek érezni. A SmartGames kiadó célja pontosan az, hogy a gyerekek a játékon keresztül, szórakozva fejlődjenek.

01
Nov


Péntek: a munkahét legszebb napja, a hétvége hírnöke, Robinson Crusoe leghűségesebb szolgálója és évente egyszer a nagy leárazások napja! 

A nélkülözhetetlen party társasjátékok
15
Okt

Party társasjátékra mindenkinek szüksége van: ezek azok a termékek, melyekkel feldobható a hangulat egy bulin, vagy vidámabbá tehető egy esős, őszi este a családdal. De milyet is válasszunk?

Kooperatív játékokkal kizárt a veszekedés!
01
Okt

A társasjátékokat többféleképpen lehet kategorizálni. Az egyik ilyen csoportba a kooperatív társasjátékok tartoznak, melyek egyre népszerűbbek. Vajon mi a titkuk?

Egy absztrakt társasjáték is lehet izgalmas
15
Szept

Sokan nem kedvelik az absztrakt társasjátékokat, mert azt gondolják, kevés izgalom van bennük. Bábuk, figurák pakolgatása, geometriai alakzatok – ezek valóban egyhangúnak tűnnek. Pedig vannak izgalmas absztrakt társasjátékok is!

Az asszociációs társasjátékok a lelkünkhöz szólnak
01
Szept

Egy különleges fajtája társasjátékoknak az asszociációs társasjáték, mellyel számos készség fejleszthető. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlható, mivel emlékezetes élményekben lehet részük a játék során.

15
Aug

Minden családban kitüntetett szerepe van a gyermekeknek. Napjainkról már elmondható, hogy rengeteg minden szolgálja gyarapodásukat, egyebek mellett játékok sora lett azért kitalálva, hogy a gyerekeket szórakoztassa. De nem csupán ennyi a játékok szerepe.

Problémamegoldó készség fejlesztése
01
Aug

A problémamegoldó készség fejlesztésével segíthetjük a gyermekeinknek, hogy jó döntést legyenek képesek meghozni. Ez egyáltalán nem könnyű feladat. Ha körülnézünk a környezetünkben, biztos találunk legalább egy felnőttet, aki nehezen kezeli a problémákat.

Építőjátékot csak fiúknak?
15
Júl
Tévedés azt hinni, hogy építeni, az elemeket rakosgatni, pakolni csak a fiúk szeretnek! Az építőjátékozás személyiségformáló tevékenység, meghatározó szerepe van óvodás korban. A konstruálás, alkotás, átmenet a játék és a munka között, így minden gyerkőcnek szükséges, hogy találkozzon ezzel a játékformával.
A kártya az egyik legjobb társasjáték!
01
Júl

Talán nincs is olyan ember, aki ne kártyázott volna már életében. Kártyajátékot játszhatunk utazás közben, családi hétvégéken, osztálykirándulásokon, szülinapi zsúrokon, nyaraláskor a strandon, csapatépítő tréningeken és még sorolhatnánk.