ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Blog

Társasjátékot minden csizmácskába!

2021.12.01 14:00
Társasjátékot minden csizmácskába!

Idén a Mikulás saját csoki képmása helyett mással is megjutalmazhatja a jó gyerekeket. Ha most minden Miklós szívéhez kapott, hogy erre rá fog menni a piros gatyája is, akkor jelezzük, hogy nem kell kétségbe esni. 

Csoki vagy virgács? 


Az ember gyermeke, amíg iskolába jár leginkább két hónapot vár minden évben. Az egyik a június és a jól megérdemelt nyári szünet kezdete. A másik viszont egyértelműen a december, ahol a rövidebb karácsonyi szünet értékét extra események növelik. Ilyen például, amikor a Mikulás bepillant a gyerekekhez. Jól ismerjük: aki egész évben szépen viselkedett az finomságokat kap tőle, aki viszont egész évben rosszalkodott annak marad a szén meg a virgács


Ráadásul a Mikulás manapság extra jófej, mert ott van minden plázában, eljön az oviba, az iskolába. Jár külön a nagymamánál, a nagypapánál, a nagynéninél, a nagybácsinál, a szomszédnál és sarki zöldségesnél is és mindenkinél hagy valamit a gyerekeknek. De ez általában azért nem zavarja az apróságokat. 


Viszont ha mi úgy gondoljuk, hogy a megszámlálhatatlan alternatív univerzumból idecsöppenő Mikulások hada amúgy is egy kisebb falu éves cukorfogyasztásának megfelelő édességgel látja majd el a gyereket, akkor a mi Mikulásunk válasszon alternatív utat:

 
"Tökéletes cukormentes megoldás lehet idén december 6-án társasjátékot rejteni a kis csizmácskákba (vagy azok mellé)."


Vajon mi zörög a dobozban?


Ha most minden Miklós szívéhez kapott, hogy erre rá fog menni a piros gatyája is, akkor jelezzük, hogy nem kell kétségbe esni. 


A kisebb, fém dobozos játékok között több pénztárcabarát darab is akad.  


A legjobb, hogy attól mert kisebb a kiszerelés, nem lesz kevésbé jó a játék, csak legfeljebb sokkal cukibb. Nagyon praktikus is, mert a fém doboz sokkal tartósabb, jobban védi a benne rejlő játékot a külső környezeti hatásoktól, így nyugodt szívvel lehet vinni a kabátzsebben, hátizsákban. Arról nem is beszélve, hogy egy fém kofferes kirakós doboza hosszú távon poggyászként is remekül megállja majd a helyét. 



Ezek között is mindenki megtalálhatja az igényeinek megfelelő szórakozást. Ha leginkább egyfős elfoglaltságot keresünk, akkor válasszunk bátran a kirakósok, ördöglatok és logikai feladványok közül.



Klasszikusabb, családi szórakozást keresők is megtalálják a számításukat: Domino, Ki nevet a végén, Bingo és sok minden más is kerülhet a Mikulás csomagjába. De Spiel des Jahres Év Játéka nyertes játék is akad a fémdobozosok között, mint például a Qwirkle


Minden téren magnetikus 


Ha a Mikulás úgy gondolja, hogy a szépen kitisztított cipőbe kifejezetten egy fejlesztő játék illik, akkor a SmartGames Magnetic Travel családja lesz a legjobb döntés. 


Ezek a játékok kis mágneses könyvek, amik a SmartGames-re jellemző minőségben készülnek. A könyvek rengeteg különböző tematikával kínálnak egyedi logikai megoldásokat igénylő játékmeneteket a gyerekek számára. Aki még nem találkozott volna eddig SmartGames gyerekjátékkal, de szeretne többet tudni róla az erre a linkre kattintva alaposabban tájékozódhat. 
https://www.compaya.hu/shop_search.php?search=smartgames


A Magnetic Travel, ahogy neve is sejteti, magnetikus lapokkal és elemekkel rendelkezik, így tökéletes útitárs. Mivel mágneses nem szóródnak szerteszét játék közben az apró részek még egy közlekedési eszközben sem. 


Ez pedig rendkívül praktikus megoldást jelent, amikor idén karácsonykor a 4 óra vonat vagy autóútra élő nagymamához igyekszünk a családi ünneplés alkalmából. Így tökéletes alkalom kínálkozik arra, hogy gyermekünk út közben játszva élezze elméjét egy szórakoztató és minőségi játékkal. 


Tehát ha a Mikulás szeretne ebben az évben valami különlegeset adni, arra bíztatunk mindenkit, hogy kerüljön társasjáték a csizmácskába. 


Tetszett a tartalom? Kérdésed van, vagy segítségre van szükséged a megfelelő társasjáték kiválasztásában?
Keress bennünket az alábbi elérhetőségeken, és kollégáink szívesen állnak rendelkezésedre.

További érdekes tartalmakért keress minket facebook oldalunkon: https://www.facebook.com/ComPayaWebShop