ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36204281186

Várunk szeretettel budapesti üzletünkben is!

Rólunk

A Gamer Café Kft. 2004-ben alakult, egy testvérpár családi vállalkozásaként.

Küldetésünk, hogy a társasok területén az ismeretet folyamatosan bővítsük, a szülőknek segítséget nyújtsunk ahhoz, hogy gyermeküknek megfelelő játékot válasszanak.

Vállalkozásunk célja a magyar játékpiac és játékélet fellendítése, Magyarországon forgalmazni, és magyar nyelven kiadni a már ismertté vált társasjátékokat, hogy a leendő és a gyakorlott játékosok minél nagyobb kínálatból tudjanak választani.

Számos Spiel des Jahres (év játéka) és Kennerspiel des Jahres (év gémerjátéka) díjat elnyert játék magyarországi kiadójaként elkötelezettek vagyunk a minőségi társasjátékozás mellett. Felnőtteknek szóló játékainkon kívül széles gyermekjáték-kínálattal, fejlesztőjátékokkal, és rengeteg kirakóval is rendelkezünk.

Várunk mindenkit szeretettel budapesti, Ferenc körúton található üzletünkben, ahol hozzáértő kollégáink szívesen segítenek a megfelelő társasjáték kiválasztásában. Ha vidékről túl körülményes lenne a felutazás hozzánk, válaszd a házhozszállítást, mely gyors, pontos és megbízható.

Érdemes követni minket Facebook-on is, ahol folyamatosan értesülhettek a legfrissebb megjelenésekről, játékbeérkezésekről, akcióról: www.facebook.com/ComPayaWebShop

Fotórajongóknak ajánljuk Instagram-oldalunkat: www.instagram.com/compaya_webshop

 

Lepd meg magadat, barátaidat és családodat egy új szórakozással! Játékra fel!