ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Blog

Mágneses utazójátékok - Amik nyáron a legaktuálisabbak

Fátyol Kristóf
2023.06.30 12:58
Mágneses utazójátékok - Amik nyáron a legaktuálisabbak

Habár a társasjátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és a rajongóik szinte mindig vevők egy-egy játszmára, általánosságban továbbra is kijelenthető, hogy a társasjáték erősen szezonális, mint termék. A társasjátékok forgalma ősztől kezdve virágzik, azonban az azt megelőző nyári időszakban erősen hullámzó az érdeklődés. Jó időjárási körülmények közt inkább a szabadban játszható játékoké a főszerep, azonban szerencsére vannak olyan termékeink, amelyek nyáron válnak slágerré. Szeretnénk bemutatni nektek Smart Games mágneses utazójáték sorozatát!

Smart Games - Mágneses utazójátékok

- A játékokról általánosságban:

A Smart Games "Magnetic Travel" sorozata egyszemélyes készségfejlesztő játékokból áll, melyek egyenként 48 db fokozatosan nehezedő logikai feladványokkal kötik le a játékost. A készségfejlesztő tulajdonságán túl fontos, hogy a gyerekek számára szerethető is legyen, ennek megfelelően számukra kedves tematikával rendelkeznek. A feladványok kompakt lapozható formában jelennek meg, a tartozékok kivitelezése pedig mágneses, így nem szóródnak szét a játék során. Amennyiben egy feladvány megoldása után szünetet tartanánk, játék könnyen becsukható és összekapcsolható - így igazán kis helyet foglalva! A feladványok szépen rávezetik a játékost arra, hogy hogyan szükséges gondolkodni a megoldás érdekében, a fokozatosságból kifolyólag pedig folyamatosan tartogat magában sikerélményt.

 

- Szabályok, feladványok, működés:

Akik már találkoztak a Smart Games termékcsalád valamelyik játékával, azok számára a mágneses utazójátéksorozat sem fog működése szempontjából sok meglepetést tartogatni. Végtelenül igényes alkatrészek, könnyen megérthető szabályrendszer, ezáltal gyorsan elkezdhető játék! A szabályzatot pár lépésben tüntettük fel a játék elején, és már jöhetnek is a feladványok! Ahogy korábban már említettük, a játékokra fokozatos nehezedés jellemző, tehát az elsőkön könnyen túl lehet jutni, a játékos megtapasztalhatja az alkatrészeket, és a megoldásig vezető utat.

 

A feladványokon egy kezdő állapot van feltüntetve, aminek megfelelően fel kell helyezni a megadott alkatrészeket, a továbbiakat pedig a játékosnak kell kilogikáznia. Amennyiben egy ponton elakadnánk, úgy a játék végén minden feladvány megoldása rendelkezésre áll, így oda tudunk fordulni segítségért, vagy esetleg ellenőrizni a saját megfejtésünket!

 

- Készségfejlesztő jelleg:

A játékok különböző mechanikáinak megfelelően minden játék más és más készségeket fejleszt különböző mértékekben. Jellemző elsődleges prioritású készségek a Tervezés, a Problémamegoldás, a Térben gondolkodás, a Logika, és a Koncentráció. Egyes játékok (pl.: Korallvilág) életkorajánlása már 4 éves kortól kezdődik, és egészen 8 éves kor felett is vannak ajánlataink a mágneses utazójátékaink közt.

 

 

- Nektek ajánljuk ha...

A mágneses utazójátékok tökéletesen játszhatóak gyerekek számára autóban, vagy akár a strandon két csobbanás közt! Amennyiben sok időt töltötök utazással, úgy mindenképp érdemes tenni velük egy próbát, továbbá kifejezetten ajánljuk azon szülőknek, akik szeretnek a gyerekük kezébe olyan játékokat adni, amelyek egyaránt okosak, szerethetőek, és jó minőségűek!

 

Az összes mágneses utazójátékunkat megtalálod IDE kattintva!

 

Jó játékot kíván a ComPaYa csapata!