ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Blog

Mágneses utazójátékok - Amik nyáron a legaktuálisabbak
30
Jún

Habár a társasjátékok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, és a rajongóik szinte mindig vevők egy-egy játszmára, általánosságban továbbra is kijelenthető, hogy a társasjáték erősen szezonális, mint termék. A társasjátékok forgalma ősztől kezdve virágzik, azonban az azt megelőző nyári időszakban erősen hullámzó az érdeklődés. Jó időjárási körülmények közt inkább a szabadban játszható játékoké a főszerep, azonban szerencsére vannak olyan termékeink, amelyek nyáron válnak slágerré. Szeretnénk bemutatni nektek Smart Games mágneses utazójáték sorozatát!

Medvepark - amiben helyet kaptak a koalák is!
31
Máj

A Medveparkkal kapcsolatban már az első játékunk során az az érzésünk támadt, mintha egy kötelező olvasmányt raktunk volna az asztalra... de ne azokra a kötelező olvasmányokra gondoljatok, amiket a hátatok közepére se kívántatok amikor kötelező volt. Hanem azokra, amikről Ti is úgy gondoljátok, hogy volt helye a kötelezők közt: mert egyrészről szerettétek, másrészről meg szerintetek is mindenkinek olvasnia kell legalább egyszer. Ha ezt a gondolatmenetet átvisszük a társasjátékok világába, akkor nekünk ilyen volt a Medvepark. Amúgy milyen jó lenne, ha lennének kötelezően játszandó társasjátékok iskolában? Arról kéne "társasjátéknaplót" készíteni, stb... nem lenne akkora küzdelem valószínűleg. Akkor kezdjük ezt a reformot a Medveparkkal!

05
Máj

Az Almamérce egy üde színfolt lehet a gyerek társasjátékok palettáján, mivel a kompakt doboz igazán egyedi alkatrészeket, mechanikákat, és játékmódokat tartalmaz!

Lássuk, hogyan tudnak szembeszállni a sünik, a nyuszik, és az egerek a ragadozókkal szemben a hőn áhított almákért!

Clinic Rush - Kooperatív "rohanás a sürgősségin"
14
Ápr

A kooperatív játékoknak továbbra is vannak kiaknázatlan lehetőségei - erre mutatott rá a Clinic Rush, egy ízig-vérig tematikus köntösbe bújva.

Lássuk, hogyan oldható meg a "rohanás a sürgősségin" egy társasjáték keretein belül!

15
Febr

Ebben a manapság annyira labilis lábakon álló világban ki ne szeretne beton alapokon nyugvó egzisztenciális biztonságra lelni?

Pörög az ingatlanpiac, szöknek felfelé a telekárak és tombol az építőipar.

A kockavetés művészete
01
Febr

Ha eddig nem éreztünk volna valami földöntúli vonzódást a dobókockák iránt, akkor most minden bizonnyal meg fog változni a véleményünk. A legtöbben valószínűleg nem is gondoltuk volna, hogy a társasjátékok alap tartozékaként számon tartott eszköz szinte végigkíséri az emberiség történetét.

Most már biztos: létezik igényes építőjáték a LEGO-n kívül is!
15
Jan

Nem tudom kik azok, akik nem dédelgetnek romantikus gyerekkori emlékeket építőjátékokról, de őszintén remélem, hogy nincsenek sokan!

Puzzle Parádé
01
Jan

Szeretjük a lovas puzzle-t, a kerek puzzle-t, a szél nélküli puzzle-t, az 50 darabos puzzle-t, az 1000 darabos puzzle-t, az egyszínű puzzle-t, a 3D puzzle-t és amúgy bármilyen puzzle-t. Tehát valahogy úgy vagyunk a kirakóssal, mint Gombóc Artúr a csokoládéval.

Közeledik a karácsony
15
Dec

Karácsonykor szokás szerint meghitt, családi körben töltjük el azt a néhány napot, amit az ünneplés számára kijelöltek a hagyományok. Szép, díszes karácsonyfát állítunk, csillagszórókat gyújtunk, aminek az illata aztán még sokáig ott marad a szobában, miközben bontjuk az ajándékokat.

Társasjátékot minden csizmácskába!
01
Dec

Idén a Mikulás saját csoki képmása helyett mással is megjutalmazhatja a jó gyerekeket. Ha most minden Miklós szívéhez kapott, hogy erre rá fog menni a piros gatyája is, akkor jelezzük, hogy nem kell kétségbe esni. 

SmartGames: okos játék = okos gyerek. De nem digitális értelemben!
15
Nov

Mindenki tudja, hogy tanulni nagyon fontos dolog, és ha játszva tanulsz, akkor azt nem is fogod tehernek érezni. A SmartGames kiadó célja pontosan az, hogy a gyerekek a játékon keresztül, szórakozva fejlődjenek.

01
Nov


Péntek: a munkahét legszebb napja, a hétvége hírnöke, Robinson Crusoe leghűségesebb szolgálója és évente egyszer a nagy leárazások napja! 

15
Okt

Party társasjátékra mindenkinek szüksége van: ezek azok a termékek, melyekkel feldobható a hangulat egy bulin, vagy vidámabbá tehető egy esős, őszi este a családdal. De milyet is válasszunk?

Kooperatív játékokkal kizárt a veszekedés!
01
Okt

A társasjátékokat többféleképpen lehet kategorizálni. Az egyik ilyen csoportba a kooperatív társasjátékok tartoznak, melyek egyre népszerűbbek. Vajon mi a titkuk?

Egy absztrakt társasjáték is lehet izgalmas
15
Szept

Sokan nem kedvelik az absztrakt társasjátékokat, mert azt gondolják, kevés izgalom van bennük. Bábuk, figurák pakolgatása, geometriai alakzatok – ezek valóban egyhangúnak tűnnek. Pedig vannak izgalmas absztrakt társasjátékok is!

01
Szept

Egy különleges fajtája társasjátékoknak az asszociációs társasjáték, mellyel számos készség fejleszthető. Gyerekeknek, felnőtteknek egyaránt ajánlható, mivel emlékezetes élményekben lehet részük a játék során.

15
Aug

Minden családban kitüntetett szerepe van a gyermekeknek. Napjainkról már elmondható, hogy rengeteg minden szolgálja gyarapodásukat, egyebek mellett játékok sora lett azért kitalálva, hogy a gyerekeket szórakoztassa. De nem csupán ennyi a játékok szerepe.

Problémamegoldó készség fejlesztése
01
Aug

A problémamegoldó készség fejlesztésével segíthetjük a gyermekeinknek, hogy jó döntést legyenek képesek meghozni. Ez egyáltalán nem könnyű feladat. Ha körülnézünk a környezetünkben, biztos találunk legalább egy felnőttet, aki nehezen kezeli a problémákat.

Építőjátékot csak fiúknak?
15
Júl
Tévedés azt hinni, hogy építeni, az elemeket rakosgatni, pakolni csak a fiúk szeretnek! Az építőjátékozás személyiségformáló tevékenység, meghatározó szerepe van óvodás korban. A konstruálás, alkotás, átmenet a játék és a munka között, így minden gyerkőcnek szükséges, hogy találkozzon ezzel a játékformával.
A kártya az egyik legjobb társasjáték!
01
Júl

Talán nincs is olyan ember, aki ne kártyázott volna már életében. Kártyajátékot játszhatunk utazás közben, családi hétvégéken, osztálykirándulásokon, szülinapi zsúrokon, nyaraláskor a strandon, csapatépítő tréningeken és még sorolhatnánk.