Claim ötös csomag + promó kártyacsomag

-5%
Claim ötös csomag + promó kártyacsomag

Claim ötös csomag + promó kártyacsomag

-5%
Raktáron
2
30
10+
20 050 Ft
18 990 Ft
Kezdete: 2021.09.09   A készlet erejéig!
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és Látnokok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!
Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?
A CLAIM kártyajáték Univerzuma 5 pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!
Bővebben
Info:
Amíg a készlet tart
Típus:
Csomagajánlatok
Mechanizmus:
Kártya húzás, Kézből gazdálkodás
Kiadó:
Vagabund
Szerző:
Scott Almes
Doboz mérete:
9.5 x 12.5 x 12 cm
Tömeg (kg/db):
0.6899999999999999
Hasonló termékek