ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

A Hajsza társasjáték

ÚJ
A Hajsza társasjáték

A Hajsza társasjáték

ÚJ
Raktáron
2
20-45
14+
10 000 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A Hajszában egy izgalmas csata részesei lehetünk, amely meghatározza a második világháború kimenetelét.

1939. szeptember: az Admiral Graf Spee német nehézcirkáló parancsnoka, Hans Langsdorff parancsot kap, hogy süllyesszék el a lehető legtöbb brit teherhajót az Atlanti-óceán déli részén. Célja, hogy feltartóztassa az Atlanti-óceánon áthaladó hajókat, és megakadályozza, hogy a szállítmányok eljussanak az Egyesült Királyságba és más célállomásokra.
Az első hónapokban beválik a terv: néhány héten belül az Admiral Graf Spee 9 teherhajót süllyeszt el, és csaknem 50 000 bruttó regisztertonnát küld a tengerfenékre. Ez a gigantikus veszteség hatalmas nyomással nehezedik a hadsereg parancsnokságára a londoni Whitehallban. A teherhajók legjobb védelme érdekében az Admiralitás több vadászcsoportot (3 csatahajót, 4 repülőgép-hordozót és 16 cirkálót) küld az Admiral Graf Spee felkutatására és megsemmisítésére.

A Hajsza egy aszimmetrikus párbaj játék, ahol az egyik játékos a brit Királyi Haditengerészetet irányítja, míg a másik játékos a német Kriegsmarine-t képviseli. Mindkét játékost más-más cél vezérel. A győzelemhez a német félnek sikeresen rejtve kell maradnia a britek elől, és öt teherszállítóhajót kell elsüllyesztenie. Mindeközben, a briteknek az Admiral Graf Spee-t kell üldözőbe venniük, majd egy végső csatában legyőzni a németeket. A játékot a csata győztese nyeri. Vajon a Királyi Haditengerészet képes lesz-e kihasználni számbeli fölényét, vagy a Kriegsmarine lesz az, akinek ravasz és rafinált stratégiájával sikerül megbuktatnia riválisát?

Bővebben
Típus:
2 fős játékok
Mechanizmus:
Kártyavezérelt kampány, Rejtett mozgás, Többféleképp felhasználható kártyák
Kiadó:
Compaya, Vagabund
Szerző:
Matthias Cramer, Engin Kunter
Doboz mérete:
20 x 20 x 5 cm
Tömeg (kg/db):
0.65
Compaya kód:
20492-182
Adatok
Tömeg
650 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek