ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Termék státusza
Ár
0 Ft - 19 990 Ft
Ajánlott életkor

XXL

Szűrés

A Smart Games XXL készségfejlesztő játékok kategóriája olyan játékokat foglal magában, amelyek nagyobb méretűek és kifejezetten a kisgyermekek számára lettek tervezve. Ezek a játékok a logikát, a problémamegoldást, a kézügyességet és más kognitív készségeket fejlesztik.


Az XXL játékok jellemzője a nagyobb méret, amely könnyebbé teszi a kisgyermekek számára a játékot és a kezelést. A játékokhoz tartozó elemek és alakzatok könnyen foghatók és manipulálhatók, hogy segítsék a kisgyermekek finommotoros képességeinek fejlődését.


A Smart Games XXL játékok általában színes és vonzó kialakítással rendelkeznek, amelyek vonzzák a kisgyermekek figyelmét és érdeklődését. A játékok játékos témákkal rendelkeznek, például állatokkal, járművekkel vagy formákkal, amelyek tovább növelik a gyerekek érdeklődését és örömét a játékban.


Az XXL játékok lehetőséget kínálnak a szabad kreativitásra és az önálló játékra, ugyanakkor segítséget nyújtanak a logikai gondolkodás és a problémamegoldó képesség fejlesztésében. A játékok általában tartalmaznak különböző feladványokat, amelyeket a gyerekeknek meg kell oldaniuk, például alakzatok illesztése vagy szerkezetek építése.


A Smart Games XXL játékok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tartósak, hogy megfeleljenek a kisgyermekek aktív játékigényének. A játékok könnyen tisztíthatók és ellenállnak a kopásnak és a sérülésnek, hogy hosszú távon is használhatók legyenek.


Az XXL játékok segítenek a gyerekeknek kifejleszteni a logikus és kreatív gondolkodást, a finommotoros képességeket, a kéz-szem koordinációt és más kognitív és fizikai készségeket. Ezek a játékok nemcsak fejlesztő jellegűek, hanem szórakoztatóak és élvezetesek is, így a gyerekek örömmel fognak velük játszani. A Smart Games XXL játékok kiváló választás a kisgyermekek számára, akiknek fejleszteni szeretnék a készségeiket és együtt szeretnének játszani családtagjaikkal vagy barátaikkal.

Tovább
2 termék a kategóriában
1
7+
Raktáron
19 990 Ft
1
6+
Nincs raktáron
Nincs raktáron