ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Termék státusza
Ár
4 390 Ft - 6 590 Ft
Ajánlott életkor
Típus
Mechanizmus
Feladvány

Cube Puzzlers

Szűrés

A Smart Games Cube Puzzler készségfejlesztő játékok kategóriája olyan játékokat foglal magában, amelyek a logikát, a gondolkodást és a térbeli képességeket fejlesztik. Ezek a játékok a négyzet alakú játéktáblán elhelyezett kockákból állnak, és különböző feladványokat vagy rejtvényeket kínálnak a játékosoknak.


A Cube Puzzler játékok általában egyéni játékra tervezettek, de néhány játék lehetőséget ad a többjátékos módra is. A játék célja általában az, hogy a játékosok helyesen rendezzék el a kockákat a játéktáblán úgy, hogy megfeleljenek a feladványnak vagy a kihívásnak. A játékok különböző nehézségi szinteket kínálnak, így minden korosztály és képességszint megtalálhatja a számára megfelelő kihívást.


A Cube Puzzler játékok gyakran kombinálják a logikát, a térbeli észlelést és a problémamegoldást. A játékosoknak stratégiát kell alkalmazniuk a kockák megfelelő elrendezéséhez, figyelembe véve a tábla korlátozott helyét és a feladvány adott feltételeit.
A Smart Games Cube Puzzler játékok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tartósak. A játékok gyakran kompakt méretűek, így könnyen hordozhatóak és használhatóak bármilyen helyzetben, akár utazás során is.


A Cube Puzzler játékok segítenek fejleszteni a logikus gondolkodást, a problémamegoldó képességet, a térbeli tájékozódást és a kézügyességet. Ezek a játékok kihívást jelentenek, ugyanakkor szórakoztatóak és izgalmasak. Ideálisak mind az egyéni játékhoz, mind a baráti vagy családi összejövetelekhez, ahol közös élményeket és kihívásokat nyújtanak. A Smart Games Cube Puzzler játékok fejlesztő jellegűek, miközben szórakozást nyújtanak, és lehetőséget kínálnak a kreativitás és az agy fittségének fejlesztésére.

Tovább
6 termék a kategóriában
1
6+
Raktáron
4 390 Ft
1
6+
Raktáron
4 390 Ft
1
12+
Raktáron
6 590 Ft
1
8+
Raktáron
6 590 Ft
1
10+
Raktáron
6 590 Ft
1
8+
Raktáron
6 590 Ft