ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Termék státusza
Ár
0 Ft - 49 990 Ft
Ajánlott életkor
Darabszám
Továbbiak

90 db feletti

Szűrés

Az építőjátékok 90 darab feletti kategóriája a nagyobb és összetettebb építési projektekhez ideális. Ezek a készletek általában nagyobb mennyiségű alkatrészt tartalmaznak, ami lehetővé teszi a gyermek számára, hogy nagyobb méretű és részletesebb építményeket hozzon létre. Az alábbiakban található egy általános kategória leírás az építőjátékokhoz 90 darab felett:

  1. Nagyobb méretű alkatrészek: Ezek a készletek magukban foglalnak nagyobb méretű alkatrészeket, például nagyobb alaplapokat, hosszabb elemeket és bonyolultabb formájú elemeket. A nagyobb méretű alkatrészek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy nagyobb és stabilebb építményeket hozzon létre.
  2. Több építési lehetőség: Az ilyen készletek általában több építési lehetőséget kínálnak, mivel a nagyobb alkatrészek és alaplapok sokféle kombinációt tesznek lehetővé. Ez ösztönzi a gyermek kreativitását és lehetőséget ad arra, hogy saját ötleteket valósítson meg.
  3. Részletesebb utasítások: A nagyobb készletek gyakran tartalmaznak részletesebb és összetettebb építési utasításokat, amelyek lépésről lépésre vezetik a gyermeket a helyes építési folyamat során. Ez segít a gyermeknek megérteni a komplexebb építési technikákat és fejleszti a problémamegoldó képességét.
  4. Speciális funkciók és részletek: A nagyobb készletekben gyakran találhatók speciális funkciók és részletek, amelyek további játékélményt nyújtanak. Ez lehetnek mozgatható részek, mechanikus funkciók, hanghatások vagy más interaktív elemek. Ezek a részletek még izgalmasabbá teszik az építést és kreatív játékélményt nyújtanak.

Az építőjátékok 90 darab feletti kategóriája komplexebb és változatosabb építési lehetőségeket kínál a gyermeknek. Segíti a finommotoros képességek fejlődését, ösztönzi a kreativitást, a problémamegoldó képességet és a térbeli tájékozódást. Fontos, hogy a gyermek a korának és képességeinek megfelelő készletet kapjon, amely lehetővé teszi számára a sikeres és örömteli építési élményt.

Tovább
17 termék a kategóriában
1
4+
Raktáron
12 990 Ft
1
4+
Raktáron
22 990 Ft
1-4
4+
Raktáron
11 990 Ft
1-5
4+
Raktáron
11 990 Ft
1-2
4+
Raktáron
5 990 Ft
1-6
4+
Raktáron
11 990 Ft
1-8
4+
Raktáron
49 990 Ft
1
4+
Raktáron
34 990 Ft
1
4+
Nincs raktáron
Nincs raktáron
1
4+
Nincs raktáron
Nincs raktáron