ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Termék státusza
Ár
4 790 Ft - 14 990 Ft
Ajánlott életkor
Mechanizmus
Feladvány

Tangoes

Szűrés

A Smart Games Tangoes készségfejlesztő játékok kategóriája olyan játékokat foglal magában, amelyek a térbeli észlelést, a logikát és a képzeletet fejlesztik. A Tangoes játékok a különböző formák és minták elrendezésére összpontosítanak, hogy megfeleljenek a feladványnak vagy a kihívásnak.


A Tangoes játékok egyéni játékra tervezettek, és általában egy vagy több játékos részére készülnek. A játék célja az, hogy a játékosok elrendezzék a különböző alakzatokat vagy formákat a játék tábláján úgy, hogy megfeleljenek a feladványnak vagy a mintának. A játékok különböző nehézségi szinteket kínálnak, hogy minden korosztály és képességszint megtalálja a számára megfelelő kihívást.


A Smart Games Tangoes játékok sokszínűsége lehetővé teszi a játékosok számára, hogy kreatív megoldásokat találjanak, miközben fejlesztik a képzeletüket és az absztrakt gondolkodást. A játék során a játékosoknak át kell helyezniük, elforgatniuk vagy kombinálniuk kell az alakzatokat úgy, hogy azok összhangban legyenek a feladatban megadott szabályokkal.


A Tangoes játékok kiváló minőségű anyagokból készülnek, és tartósak. A játékhoz általában tartozik egy tábla, amelyen a játékosok elrendezhetik az alakzatokat, valamint egy kártyacsomag, amely tartalmazza a különböző feladványokat és kihívásokat.


A Tangoes játékok segítenek fejleszteni a térbeli érzéket, a képzelőerőt, a logikus gondolkodást és a problémamegoldó képességet. Ezek a játékok nemcsak szórakoztatóak, de kihívást is jelentenek a játékosoknak. A Smart Games Tangoes játékok interaktív és tanulságos játékélményt nyújtanak, és ideálisak mind egyéni játékhoz, mind baráti vagy családi összejövetelekhez.

Tovább
3 termék a kategóriában
1-2
5+
Raktáron
4 790 Ft
1
4+
Raktáron
14 990 Ft
1-2
7+
Raktáron
4 790 Ft