Zombicide - Zöld horda

Zombicide - Zöld horda

Zombicide - Zöld horda

Raktáron
1-6
60
14+
30 290 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A zombi ragály nem ismer korlátokat! Mostanra már az ork ellenségeink is az áldozatává váltak. Többé nem érvényes a régi mondás: Vagy mi, vagy ők!

Mára egyetlen kérdés maradt: élet vagy halál!

Az ork zombik átlépték a királyság határát, és óriási zöld hordát alkotva elhozták a végítélet idejét!Ám irányítóik, a gonosz halottidézők, terveik szövögetése közben megfeledkeztek egy rendkívül fontos dologról: Rólatok!

Tapasztalt túlélőkként nem szokásotok elmenekülni a halálos kihívások elől. Közösen és felfegyverkezve bármikor szembeszálltok a hordával.

Fogd az íjad, élezd a pengéd és készítsd a tekercseket, mert eljött a Ti időtök!Alkoss egy csapatot a barátaiddal és használd a túlélői képességeidet, hogy győzelmet arathass a fertőzött orkok hordái felett! A zombikat maga a játék irányítja egyszerű szabályok és kártyák segítségével. Játszd le a 10 különböző, moduláris térképeken zajló küldetést, vagy készítsd el sajátodat! Keress felszerelést és pusztítsd el a zombikat! Minél többel végzel, annál több képességre teszel szert, ám annál több zombi érkezik!
Bővebben
Típus:
Miniatűrökkel, Kooperatív játékok
Mechanizmus:
Kockavetés, Fantázia, Összedolgozás, Változó játéktér, Különböző játékostulajdonság
Kiadó:
Asmodee, DeltaVision
Szerző:
Raphael Guiton, Jean-Baptiste Lullien, Nicolas Raoult
Hasonló termékek