ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Sör és kenyér társasjáték

Sör és kenyér társasjáték

Sör és kenyér társasjáték

Raktáron
2
30-45
10+
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 650 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Sör és kenyér egy kétszemélyes játék, mely a kártyák többfunkciós használatára épül.
A váltakozó fordulók okos felépítése izgalmas fordulatot kölcsönöz a játékosok interakciójának, a kártyadraftolásnak és az erőforrás-gazdálkodásnak.
Egy hajdanvolt kolostor termékeny földjein alapított két falu őrzi a sörfőzés és a kenyérsütés kettős hagyományát. Bár osztoznak a földeken és az erőforrásokon is, lakosai továbbra is büszkén rivalizálnak azért, hogy felülmúlják egymás termékeit.
A játékosok a két falu lakóit képviselik. Hat teljes év áll rendelkezésünkre – amelyben a bőséges és a szűkös esztendők váltják egymást –, hogy a játékban összehangoljuk a sörfőzéshez és a kenyérsütéshez szükséges nyersanyagok betakarítását, tárolását, valamint a termékek szomszédos városban történő értékesítését és a létesítmények korszerűsítését is. A győzelem érdekében ugyanakkor meg kell őriznünk az egyensúlyt a pékáruk és a habzó nedű között, ugyanis a hatodik év végén csak abból az áruból – sörből vagy kenyérből – gyűjtött érméket pontozzuk, amelyik alacsonyabb bevételt hozott. Az a falu, amelyiknek ez a pontszáma magasabb, megnyeri a játékot
Két falu népe verseng, hogy melyikőjük jobb a sörfőzésben és a kenyérsütésben! A Sör és kenyér egy kétszemélyes játék, amelyet a többféleképpen felhasználható kártyák ötletes menedzselése és a váltakozó fordulók okos felépítés varázsol izgalmassá.
Bővebben
Típus:
Haladó játékok, Kártyajátékok
Mechanizmus:
Rejtett draftolás, Legmagasabb-legkisebb pontgyűjtés, Többféleképp felhasználható kártyák
Kiadó:
Compaya, Vagabund
Szerző:
Viktor Kobilke
Doboz mérete:
20 x 20 x 4, 5 cm
Tömeg (kg/db):
0.65
Compaya kód:
20271-182
Adatok
Tömeg
650 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek