ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36204281186

Várunk szeretettel budapesti üzletünkben is!

Karak társasjáték

ÚJ
Karak társasjáték

Karak társasjáték

ÚJ
Raktáron
2-5
45
7+
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 600 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A hősök felfedezik a Karak kastély titokzatos katakombáit. A kérdés csak az, hogy melyik hős leszel te és készen állsz-e a kalandra?

Mi rejlik a Karak kastély omladozó falai között? Egy labirintus tele kincsekkel...és szörnyekkel! Hat bátor kalandozóé a kihívás, bemenjen a tömérdek kincsért mindegyikük más-más trükkel próbálkozva – de a kincsesládák zárva vannak, és szörnyek vannak mindenhol. Ki fog túljárni ellenfelei eszén? Ki fogja legyőzni a szörnyeket, és megragadni a sárkány gyöngyszemét a legfőbb kincset?

Karak katakombáiban a játékosok a hat különböző karakter egyikét vezetik be a labirintusba. Apránként lapkáról-lapkára kell felfedezni hogyan is néz ki a labirintus. Fegyverekkel és varázslatokkal kell felvértezned magad, szörnyekkel kell küzdened és (ami a legfontosabb) kincset kell gyűjtened. Az a játékos nyer, akinek a legtöbb kincse van a játék végén – az lesz Karak igazi bajnoka!

A játék akkor ér véget, amikor az egyik hős legyőzi a Sárkányt, de ez nem jelenti azt, hogy nyert. A legtöbb kincsponttal rendelkező játékos nyer.

Bővebben
Típus:
Családi játékok
Kiadó:
ReflexShop
Szerző:
Roman Hladík, Petr Mikša
Doboz mérete:
32 x 23 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
1.3
Compaya kód:
20139-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek