ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36204281186

Várunk szeretettel budapesti üzletünkben is!

Indián nyár

Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár
Indián nyár

 

 

Indián nyár

Raktáron
1-4
60
10+
9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Itt van az ősz, itt van újra! Az ősszel beköszöntve új színekbe borul az erdő. Az indián nyár alatt, még egy utolsó melegség lepi el a vidéket és borítja az erdőket gyönyörű fénysugárba.

Eljött az ősz! Új színek költöznek az erdőbe. Az Indián nyár alatt, a levelek teszik színpompássá a talajt, a lehullott levelek között pedig félénk állatok lapulhatnak meg. Gyűjtsd be az erdő kincseit, találd meg a bujkáló állatokat, miközben az utolsó őszi sétát teszed az erdőben.

Az Indian nyár a második tagja Uwe Rosenberg puzzle trilógiájának (Virágoskert, Patchwork), ám már magasabra téve a lécet, jóval összetettebb elődjénél, a Virágoskertnél. A talajelemeket variálva kell eljutnunk a kincsekig és a játékot befejező erdős házig. A cél egyszerűen hangzik, de megvalósításához már kell egy jó adag stratégia is. Légy Te az első, és nyerd meg a játékot!

Tartalma: 2 részből álló kétoldalas játéktábla, 6 különböző erdőtábla, 75 levéllapka 3 színben, 20 állatlapka, 32 mókusjelző, 80 kincsjelző, 4 hátizsák, 1 bogyóbokor, 1 túracipő jelző, 1 játékszabály.

 

Bővebben
Típus:
Családi játékok, Legnépszerűbb játékok
Mechanizmus:
Tetrisz elemek lehelyezése
Kiadó:
Spielwiese, Compaya
Szerző:
Uwe Rosenberg
Doboz mérete:
22.5 x 31.5 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
1.47
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek