ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Claim Reinforcements Sun Exp.

Claim Reinforcements Sun Exp.

Claim Reinforcements Sun Exp.

Raktáron
2
30
10+
Angol
Angol
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Kiegészítő, a Claim vagy Claim 2 alapjáték szükséges hozzá!

A CLAIM egy gyors, mindössze 25 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, melyben meg kell győznünk a frakciókat, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Goblinok, Lovagok, Élőhalottak, Törpök, Alakváltók, Gnómok, Óriások, Sárkányok, Trollok és Látnokok és megannyi bájos fantasy lény… és mindez kedves, humoros grafikával!
A CLAIM 2 új szabályainak köszönhetően már 3-4 játékos is játszhatja a kártyajátékot!
Meghalt a király! Mi történhetett? Na, ne firtassuk, senki sem tudja pontosan, mi történt tegnap éjszaka, de reggelre egy boros hordóban találták meg fejjel előre…
Szóval, nincs királyunk, bármi is történt, örökösök nélkül távozott, így a Birodalom 5 frakciójára maradt a feladat, hogy megválasszák az új királyt: téged vagy az ellenfeled.
Vajon képes leszel elnyerni a Birodalom frakcióinak támogatását?
A CLAIM kártyajáték Univerzuma 5 pakli kártyából áll, de a játékhoz elegendő a CLAIM vagy a CLAIM 2 paklit megszerezni, viszont a Claim, a Claim 2 és a Claim Erősítés játékokat kombinálhatjuk egymással, így a kártyapaklit új összeállításokban is használhatjuk a játékok során. Különleges játékélmény felfedezni a különböző frakciók egymásra gyakorolt hatásait, ráadásul a játék akár 3-4 személlyel is játszható ezután!
A CLAIM Erősítés – Mágia egy gyors, mindössze 15-20 perc hosszú, taktikus és szórakoztató kártyajáték, amely kiegészítő pakli, önmagában nem játszható, szükséges hozzá a CLAIM vagy a CLAIM 2. Új frakciók kapcsolódnak be a játékba, őket is meg kell meggyőznünk, hogy bennünket támogassanak, vagyis mi legyünk az új király: Varázslók, Druidák, Alakváltók és 18 különféle varázstárgyat is játékba kerül… és mindez kedves, humoros grafikával!
Egyre több és több frakció küzd a trónért. Varázslók, Druidák, de még az Alakváltók is részt vesznek a trónért folyó harcban. Mostantól kezdve azonban a frakciók használhatnak különleges varázstárgyakat is.

Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Mechanizmus:
Kártya húzás, Kézből gazdálkodás
Kiadó:
Vagabund
Szerző:
Scott Almes
Doboz mérete:
9.5 x 12 x 2 cm
Tömeg (kg/db):
0.12
Compaya kód:
19983-184
Adatok
Tömeg
120 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek