ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

15 kalóz társasjáték

15 kalóz társasjáték

15 kalóz társasjáték

Nincs raktáron
2-5
45-60
14+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Szokatlan kiabálás hallatszik a hajó elejéből. Az eltelt napokban mind többen elégedetlenkednek a kapitány döntései miatt, hiszen mégis csak kalózok lennének, akik szeretik kifosztani a hajókat és szétosztani a zsákmányt.
Ám nem mindenki osztja a véleményüket. Sokan bíznak a kapitány ígéretében, mely hihetetlen kincseket említett a felrajzolt útvonal végén. A legénység tagjai gyanakodva méregetik egymást, miközben mindenki azt próbálja kitalálni, ki kinek a pártjára állna, ha a helyzet súlyosabbra fordulna. Noha senki sem meri hangosan kimondani azt a szót, mely kitölti a tengerészek gondolatait.
Ott lóg a levegőben, miközben fenyegetően veti árnyát mindenkire egy lehetséges... lázadás!
A 15 kalóz a fortély, a megtévesztés és a lázadás izgalmas játéka, mely egy kalózhajó fedélzetén zajlik. Néhány játékos egy elszánt kapitány vagy hűséges társa bőrébe bújhat, miközben mások épp egy lázadás előkészítésén ügyködnek a hajón.
Igyekezz a legénység minél jelentősebb részét megvesztegetni és ezzel a magad oldalára állítani! Használd ki a kalózaid különleges képességeit, hogy erősebb légy ellenfeleidnél, mikor golyók szállnak majd a levegőben!

Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Mechanizmus:
Aukció / Licitálás, Rejtett szerepek, Memóriához kötött, Csapat alapú játékrendszer, Variálható játékoserősségek, Variálható előkészítés
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Emanuele Briano, Alessandro Ciceri
Doboz mérete:
21 x 21 x 5 cm
Tömeg (kg/db):
0.57
Compaya kód:
19042-182
Adatok
Tömeg
570 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek