ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Termék státusza
Ár
0 Ft - 57 490 Ft
Ajánlott életkor
Kiadó
Darabszám

60-90 db

Szűrés

Az építőjátékok 60-90 darabos kategóriája olyan készleteket jelent, amelyek közepes-nagy méretűek és általában 60 és 90 darab alkatrészt tartalmaznak. Ezek a készletek lehetővé teszik a gyermek számára, hogy még összetettebb és részletesebb építményeket hozzon létre. Az alábbiakban található egy általános kategória leírás az építőjátékokhoz 60-90 darabos tartományban:

  1. Széles alkatrészválaszték: Ezek a készletek rendelkeznek egy széles választékkal alkatrészekkel, amelyeket a gyermek használhat a kreatív építkezéshez. Tartalmazhatnak alaplapokat, oszlopokat, íveket, fogaskerekeket, figurákat és további speciális alkatrészeket. A széles alkatrészválaszték lehetővé teszi a gyermek számára, hogy szabadon kombinálja és variálja az elemeket, és így egyedi építményeket hozzon létre.
  2. Speciális funkciók: Ebben a kategóriában olyan készletek találhatók, amelyek speciális funkciókkal vagy tulajdonságokkal rendelkeznek. Például ezek lehetnek mozgatható részek, forgatható alkatrészek, mechanikus funkciók vagy elektromos elemek. Az ilyen típusú készletek izgalmasabb és interaktívabb játékélményt nyújtanak, és segítik a gyermeket a logikus gondolkodás és a problémamegoldó képesség fejlesztésében.
  3. Kihívást jelentő építkezés: Ezek a készletek összetettebb építési projekteket kínálnak, amelyekhez részletesebb utasítások vagy építési tervek tartoznak. A gyermeknek meg kell követnie a lépéseket és a sorrendet a helyes építés érdekében. Ez fejleszti a koncentrációt, a türelmet és a problémamegoldó képességet.

Az építőjátékok 60-90 darabos kategóriája kihívást jelentő és változatos építési lehetőségeket kínál a gyermeknek. Segítenek a finommotoros képességek, a térbeli tájékozódás, a kreativitás és a logikus gondolkodás fejlesztésében. Fontos, hogy a gyermek a korának és képességeinek megfelelő készletet kapjon, amely biztonságos és örömteli játékélményt nyújt számára.

Tovább
8 termék a kategóriában
1
4+
Raktáron
3 780 Ft
1
1+
Raktáron
53 490 Ft
1
1+
Raktáron
52 890 Ft
1
5+
Raktáron
57 490 Ft
1
4+
Raktáron
13 490 Ft
1
1+
Raktáron
52 890 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
47 601 Ft
-10%
1
4+
Nincs raktáron
Nincs raktáron