ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Shards of Infinity társasjáték

ÚJ
Shards of Infinity társasjáték

Shards of Infinity társasjáték

ÚJ
Raktáron
2-4
30
10+
7 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 380 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Száz évvel ezelőtt a Végtelen gépezet összetört, és valóságot meghajlító szilánkjai elpusztították a világ nagy részét. Most rajtad múlik, hogy összegyűjtsd az erőidet, legyőzd az ellenfeleidet, és újjáépítsd a világod! Te vajon túléled?

Növeld a nagyságodat és bővítsd seregeidet. Oldd fel a kártyáidban rejlő lehetőségeket.

A Shards of Infinity soha nem látott szintű stratégiát és testreszabhatóságot egyesít egyetlen kis dobozban. Ahelyett, hogy a pontokért versenyeznétek, a játékosoknak túl kell élniük ellenfeleiket, és egészségi állapotukat nullára kell csökkenteniük, ami számos módon megtehető. Minden játékos egy alap kártyapaklival kezdi a játékot, és új kártyákat szerezhet a hat lapból álló központi kijelzőről és hozzáadhatja ezeket az új kártyákat a paklijához, vagy azonnal felhasználhatja őket, attól függően, hogy milyenek.

Minden karakter ötven életerővel kezdődik. Minden körben elkölthet egy gyöngyszemet (más néven pénzt), hogy pontot szerezzen. Minél nagyobb tudással rendelkezel, annál erősebbek lesznek a kártyáid.Ez lehetővé teszi, hogy a kezdő pakli gyenge lapjai is erősebbek legyenek a játék előrehaladtával. Ha eléred a harminc mesteri szintet, akkor aktiválhatod az Infinity Shard-odat, amely azonnal legyőzi ellenfeledet.
 

Ahogy új kártyákat szerzel, szövetségeseket és bajnokokat alkalmazhatsz stratégiád kialakításához.Zsoldos kártyák hozzáadhatók a paklihoz, mint más pakliépítő játékokban, vagy azonnal kijátszhatók a középső sorból a képességeiknek megfelelően; ez még több drámát ad minden játékos köréhez, mivel egy kulcsfontosságú zsoldos megváltoztathatja a játék kimenetelét!
 

A játékban csak egy játékos nyerhet, ennek pedig neked kell lenned!
2018-ban a Golden Geeken jelölték a legjobb kártyajáték díjra.

Bővebben
Típus:
Kártyajátékok
Mechanizmus:
Készletépítés, Késleltetett vásárlás, Kézből gazdálkodás, Nyílt draftolás, Játékállást erősen befolyásoló konfrontáció
Kiadó:
ReflexShop
Szerző:
Gary Arant, Justin Gary
Doboz mérete:
14.5 x 19.5 x 4.5 cm
Tömeg (kg/db):
0.52
Compaya kód:
20141-182
Adatok
Tömeg
520 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek