ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Viticulture Esszenciális kiadás társasjáték

Viticulture Esszenciális kiadás társasjáték

Viticulture Esszenciális kiadás társasjáték

Nincs raktáron
1-6
45-90
13+
21 790 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 090 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Viticulture egy munkáslehelyezős stratégiai játék, mely lehetőséget teremt a játékosoknak, hogy bárhol kialakíthassák saját toszkán borászatukat, ahol van egy asztal és körülötte barátok.

Megérkezel a vidéki, modernizáció előtti Toszkánába, ahol örököltél egy elhanyagolt borászatot. Van némi termőterületed, egy régi présházad, egy aprócska pincéd, 3 munkásod… és az álmod, hogy egyszer tiéd lesz Itália legpompásabb pincészete.

Feladatod, hogy egész évben ellásd különféle teendőkkel a munkásaidat és a készséges idénymunkásokat. Egy borászatban minden évszak más és más, a munkásoknak tehát eltérő dolgokkal kell foglalatoskodniuk nyáron és télen. Egyes feladatoknál verseny alakul ki, és gyakorta a feladathoz elsőként érkező munkásnak előnye van a később érkezőkkel szemben.

A munkások és idénymunkások segítenek, hogy építményekkel, szőlőtőkék ültetésével és borrendelések teljesítésével gyarapítsd a borászatodat, miközben egyre csak haladsz a célod fel, hogy tiéd legyen Toszkána legsikeresebb pincészete.
Bővebben
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Szerződés teljesítés, Kézből gazdálkodás, Szólómódot tartalmazó, Játékossorend: aukció, Erőforrásként felhasználható győzelmi pontok, Munkáslehelyezés, Munkáslehelyezés különböző játékostípusokkal
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Jamey Stegmaier, Alan Stone
Compaya kód:
19089-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek