ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Vadnyugati legendák társasjáték

Vadnyugati legendák társasjáték

Vadnyugati legendák társasjáték

Nincs raktáron
2-6
60
14+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Elfogni élve vagy holtan! Hervé Lemaître kreatív elméje által, Roland MacDonald illusztrátor műveivel gyönyörűen életre keltve, a Vadnyugati legendák az amerikai nyugat számos történelmi alakjai egyikének a nyeregbe helyez.

Válassz saját utat a győzelemhez eme nyílt világú élményben, ahol egy keresett bűnöző, vagy legendás marsall bőrébe bújhatsz! Vagy egyszerűen csak dönts úgy, hogy semleges maradsz, és keverd a játékmódokat, és győzedelmeskedj a póker készségeddel, aranykutatással, ökörhajcsárkodással vagy egy teljesen legális párbajjal fényes nappal!

A rendkívül interaktív narratív élmény révén a Vadnyugati legendák lehetővé teszi, hogy úgy játsz, ahogy tetszik, és úgy változtasd meg stratégiádat menet közben, hogy reagálni tudj más játékosokra és a játék állapotára. Minden játék egy történetet mesél el, amelyet az asztalnál ülő játékosok mondtak el. Hogyan fognak emlékezni rád?

Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Típus:
Haladó játékok, Miniatűrökkel
Mechanizmus:
Akciópontrendszer, Területi mozgás, Fogadás-blöffölés, Helyzetkezelés kártyakijátszással, Kockadobás, Játék végi bónuszok, Kézből gazdálkodás, Felszedés és kiszállítás, Játékállást erősen befolyásoló konfrontáció, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
GémKlub
Szerző:
Hervé Lamaitre
Doboz mérete:
27 x 40 x 8 cm
Tömeg (kg/db):
2.2
Compaya kód:
19056-182
Adatok
Tömeg
2,2 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek