ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Túlélők Viadala társasjáték

Túlélők Viadala társasjáték
Túlélők Viadala társasjáték
Túlélők Viadala társasjáték
Túlélők Viadala társasjáték

Túlélők Viadala társasjáték

Nincs raktáron
2-6
60-90
14+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Túlélők Viadala egy izgalmas kvízjáték kalandos szerepjátékkal, melyben a túlélés a tét. Játékos formában, a mindennapi életben is előforduló váratlan szituációk megoldásához ad tudást a játék, amelyekre a hétköznapi emberek nincsenek felkészülve.
A játék során különböző karakterek bőrébe bújva kell a katasztrófahelyzeteket túlélni: egy több napig tartó téli áramszünet esetén, egy repülőgép szerencsétlenség után a dzsungelben vagy éppen egy zombitámadás alkalmával.
A karakterek a játék első részében vész- és katasztrófahelyzetekkel kapcsolatos kvízkérdésekkel tesztelik túlélő tudásukat. Helyes válaszokkal olyan eszközökhöz jutnak, amelyeket felhasználhatnak a túlélési szituáció során a játék második részében. Ott ugyanis bekövetkezik a szerencsétlenség, amelynek szakaszai újabb és újabb csapásokat hozhatnak. A felkészült és egyben szerencsés játékosok nagy eséllyel élik túl a helyzetet, mert ahogy a való életben, úgy itt sem mindegy, hogy a szerencse ki mellé áll.
Választhattok a karakterek közül, mert annak is jelentősége van, hogy kire kerül a turista fiú, vagy éppen a városi lány szerepe, mert más-más tulajdonsággal rendelkeznek, melyeknek egy éles szituáció esetén is szerepe lehet.
Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Típus:
Party játékok
Kiadó:
Bohéma Games
Doboz mérete:
31.5 x 31.5 x 6.5 cm
Tömeg (kg/db):
1.96
Compaya kód:
18164-182
Adatok
Tömeg
1,96 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek