ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Ticket to Ride - San Francisco társasjáték

Ticket to Ride  - San Francisco társasjáték
Ticket to Ride  - San Francisco társasjáték
Ticket to Ride  - San Francisco társasjáték
Ticket to Ride  - San Francisco társasjáték

Ticket to Ride - San Francisco társasjáték

Raktáron
2-4
10-15
8+
Angol
Angol
8 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 440 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Ticket to Ride: San Francisco a Ticket to Ride játéksorozatból ismert játékmenetet tartalmazza – gyűjts kártyákat, igényelj útvonalakat, húzz jegyeket –, de az 1960-as évek San Francisco térképén, amely lehetővé teszi, hogy egy játékot legfeljebb 15 perc alatt teljesítsd.

Minden játékos 20 felvonóval kezd, két közlekedési kártyával a kezében, és egy vagy két céljeggyel, amelyek a San Francisco-i helyszíneket mutatják. Egy körben vagy két szállítási kártyát húzol a pakliból, vagy öt képpel felfelé álló kártyát (vagy egy képpel felfelé fordított kompot veszel fel, ami a játékban mind a hat színnek számít); vagy igényelsz egy útvonalat a táblán az igényelt útvonal színének megfelelő kártyák eldobásával (bármilyen kártyakészlettel, amely lehetővé teszi szürke útvonal igénylését, bár néhányhoz komp szükséges); vagy kisorsolsz két céljegyet, és legalább az egyiket megtartod.

Amikor olyan vonalat építesz, amely egy szuvenír helyszínhez csatlakozik, mint például a Lombard Street, az Embarcadero vagy a Golden Gate híd, akkor az adott helyről egy emlékjelzőt veszel el.

A játékosok addig váltják egymást, amíg valakinek nem lesz több, mint két felvonója a készletben, majd minden játékos tesz egy utolsó kört, beleértve azt a játékost is, aki kiváltotta a játék végét. A játékosok ezután összeadják a pontjaikat, és pontokat szereznek (1) az útvonalakért, amelyeket a játék során igényeltek, (2) az általuk teljesített céljegyekért, és (3) az általuk összegyűjtött ajándéktárgyakért. A hét ajándéktárgyból álló teljes készlet 12 pontot ér. Pontokat veszítesz minden be nem fejezett úticél jegyért. Aki a legmagasabb pontszámot éri el, az nyer!

 

Bővebben
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Vonatos, Kártya húzás, Kézből gazdálkodás, Terület befolyás
Kiadó:
Days of Wonder
Szerző:
Alan R. Moon
Doboz mérete:
23 x 23 x 4.5 cm
Compaya kód:
20240-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek