ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Ticket to Ride Map Collection: 1 - Team Asia & Legendary Asia Exp.

Ticket to Ride Map Collection: 1 - Team Asia & Legendary Asia Exp.

Ticket to Ride Map Collection: 1 - Team Asia & Legendary Asia Exp.

Raktáron
2-6
30-60
8+
Angol
Angol
15 190 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 760 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Kiegészítő, Ticket to Ride Europe vagy Ticket to Ride alapjáték szükséges hozzá!

- Team Asia (Alan R. Moon) – Négy-hat játékos kétfős csapatként versenyez, a csapattársak egymás mellett ülnek az asztalnál. Minden játékosnak megvan a saját titkos lapja és jegye, emellett néhány kártya és jegy egy közös kártyabirtokosba kerül, amelyhez a csapat bármelyik játékosa hozzáférhet.

Amikor egy játékos kártyákat húz, az egyik kártyát a kártyabirtokosba, a másikat a kezébe kell tennie (kivéve, ha egy képpel felfelé fordított mozdonyt vesz fel, ebben az esetben meg kell osztani); Amikor egy játékos jegyeket húz, az első jegyet a kártyabirtokosba kell helyezni, és minden további jegyet a kezébe kell adni. Egy játékos a saját sorát azzal töltheti, hogy két jegyet adjon a kezéből a kártyabirtokoshoz. Egy csapat pontjait együttesen követik nyomon, és a legmagasabb pontszámot elért csapat nyer.

- Legendás Ázsia François Valentyne-től – A fő változás ebben az elrendezésben az, hogy az Ázsián áthaladó útvonalak egy részét hegyi útvonalnak nevezik, és az útvonalon egy vagy több mezőben X látható. Amikor egy játékos igényt tart ezen útvonalak valamelyikére, vonatot kell helyeznie a tartalékából a játéktábla Mountain Crossing területére, így minden egyes vonatért két pontot kell szereznie, de a játék hátralévő részében elveszíti hozzáférését. Az a játékos, aki egyetlen hálózaton belül a legtöbb városhoz csatlakozik, tízpontos "Ázsiai felfedező" bónuszt kap.

 

 Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Mechanizmus:
Vonatos, Kártya húzás, Kézből gazdálkodás, Terület befolyás
Kiadó:
Days of Wonder
Szerző:
Alan R. Moon
Doboz mérete:
30 x 30 x 4 cm
Compaya kód:
14485-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek