ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Szeszélyes vizeken kártyajáték

Szeszélyes vizeken kártyajáték

Szeszélyes vizeken kártyajáték

Raktáron
2-4
20
8+
3 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 200 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Irány a mesebeli tájak és a dicsőség végtelen tengere! Jártál már esetleg a Katlanti-tengeren vagy a Zöldközi-tengeren? Egy szuper pörgős blöffölős kártyajáték vár, ahol a füllentések mellett a lapok okozhatják a legnagyobb galibát! Gyerünk a végtelen tengerre!

Csak a saját szemednek higgy, és csak magadban bízz, senki másban. Készen állsz, hogy útnak indulj a Szeszélyes Vizeken? A játék öt fordulón át tart. Minden forduló elején keverjétek meg alaposan az aktuális fordulóhoz tartozó kártyákat, majd terítsétek ki azokat tetszőleges elrendezésben (egymáshoz közel), képpel lefelé a játéktér közepére (a Nyílt Vízre. )A játék folyamán választhattok a felderítés (itt igazat kell mondani), hajózás (itt lehet kudarc vagy dicsőség is a pakliban) és passzolás közül.

A forduló végén az esetlegesen fel nem vett lapokat tegyétek vissza a játék dobozába! A következő fordulóban használjátok a soron következő paklit, és készítsétek elő azt. A játék az ötödik fordulót követően ér véget. A játékosok számolják össze a dicsőségeik értékét, (mindegyik annyit ér, amekkora szám van rajta) ebből vonják ki a kudarcaik értékét (itt is igaz, hogy minden kártya az értékével megegyező kudarcot jelent). A legnagyobb pontszámmal rendelkező játékos nyeri meg a játékot. Döntetlen esetén az nyeri meg a játékot, aki kevesebb kudarcot gyűjtött. Ha még így is egyenlőség állna fenn, a játékosok osztoznak a győzelmen. Gyerünk hív a tenger téged is!
 

A doboz tartalma:
40 db tengerkártyát (5 különböző pakli)
15 db szeszélykártyát (5 különböző pakli)
2 játékossegédletet
10 db takarókorongot

Bővebben
Típus:
Kártyajátékok
Mechanizmus:
Fogadás-blöffölés, Szerencsepróba
Kiadó:
ReflexShop
Szerző:
Győri Zoltán Gábor
Compaya kód:
20142-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek