ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Summoner Wars 2.kiadás - Égdárda klán frakciópakli kiegészítő

Summoner Wars 2.kiadás - Égdárda klán frakciópakli kiegészítő

Summoner Wars 2.kiadás - Égdárda klán frakciópakli kiegészítő

Raktáron
2
40-60
9+
5 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 300 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Kiegészítő, Summoner Wars alapjáték szükséges hozzá!

Szárnyas harcosok, akik átrepülhetnek az ellenfeleken, és így szerezhetik meg a kulcsfontosságú pozíciókat. Az Égdárda klánt Ava vezeti, akinek különleges képessége a légi támadás.


Alapjáték leírása:
A Summoner Wars egy erőteljes idéző ​​szerepébe helyez, aki egyedülálló hadsereget irányít, és elkötelezett amellett, hogy átvegye az uralmat Itharia háború sújtotta bolygója felett. Mutasd be taktikai képességedet azáltal, hogy egységeket idézel a kapuhoz, felülmúlva az ellenfelet, és vágd le az ellenséges idézőt, hogy győzedelmeskedj. De légy óvatos! Az ellenség kihasznál minden lehetőséget amit talál, hogy elpusztítson téged és hadseregedet.

Számtalan egység, varázslatok és képességek széles választéka, valamint saját paklik építésének lehetősége teszik mindezt szórakoztatóvá.

A Summoner Wars (második kiadás) egy teljesen bővíthető, taktikai párbajkártya -játék, amely a szeretett csoportok frissített verzióit tartalmazza, valamint izgalmas, új csapatokkal, amelyek készek csatlakozni a csatához. A játék-amely új művészetet és tökéletesített szabályrendszert tartalmaz-játszható személyesen fizikai kártyákkal vagy online egy böngészőalapú alkalmazással.

Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Kiadó:
GémKlub
Szerző:
Colby Dauch
Doboz mérete:
9 x 6 x 1 cm
Tömeg (kg/db):
0.7
Compaya kód:
20160-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek