ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Summoner Wars 2.kiadás társasjáték

Summoner Wars 2.kiadás társasjáték
Summoner Wars 2.kiadás társasjáték
Summoner Wars 2.kiadás társasjáték
Summoner Wars 2.kiadás társasjáték

Summoner Wars 2.kiadás társasjáték

Raktáron
2
40-60
9+
18 990 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 950 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A Summoner Wars egy erőteljes idéző ​​szerepébe helyez, aki egyedülálló hadsereget irányít, és elkötelezett amellett, hogy átvegye az uralmat Itharia háború sújtotta bolygója felett. Mutasd be taktikai képességedet azáltal, hogy egységeket idézel a kapuhoz, felülmúlva az ellenfelet, és vágd le az ellenséges idézőt, hogy győzedelmeskedj. De légy óvatos! Az ellenség kihasznál minden lehetőséget amit talál, hogy elpusztítson téged és hadseregedet.

Számtalan egység, varázslatok és képességek széles választéka, valamint saját paklik építésének lehetősége teszik mindezt szórakoztatóvá.

A Summoner Wars (második kiadás) egy teljesen bővíthető, taktikai párbajkártya -játék, amely a szeretett csoportok frissített verzióit tartalmazza, valamint izgalmas, új csapatokkal, amelyek készek csatlakozni a csatához. A játék-amely új művészetet és tökéletesített szabályrendszert tartalmaz-játszható személyesen fizikai kártyákkal vagy online egy böngészőalapú alkalmazással.

Bővebben
Típus:
2 fős játékok
Mechanizmus:
Akciópontrendszer, Helyzetkezelés kártyakijátszással, Paklikészítés, Kockadobás, Egyedi kocka alkalmazása, Rácsmozgás, Kézből gazdálkodás, Többféleképp felhasználható kártyák, Játékállást erősen befolyásoló konfrontáció, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
GémKlub
Szerző:
Colby Dauch
Doboz mérete:
30 x 30 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
1.6
Compaya kód:
19915-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek