ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Star Wars - Lázadás - A birodalom felemelkedése kiegészítő

Star Wars - Lázadás - A birodalom felemelkedése kiegészítő

Star Wars - Lázadás - A birodalom felemelkedése kiegészítő

Nincs raktáron
2-4
180
12+
13 290 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 665 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Kiegészítő, Star Wars - Lázadás alapjáték szükséges hozzá!

Sötét idők járnak a galaxisban. A Galaktikus Birodalom elnyomó uralma rendszerről rendszerre terjed, elpusztítva a békét és a reményt. Ám ami még ennél is rosszabb, azt suttogják, hogy a Birodalom egy hihetetlen erejű űrállomást épít!

Hétköznapi emberek egy kis csoportja összefogott a rémisztő fenyegetés ellen. Az ügyük mellé kell állítaniuk másokat, be kell szivárogniuk a Birodalom belső köreibe, majd el kell lopniuk a Halálcsillag terveit, mielőtt még túl késő lenne!

A Birodalom felemelkedése kiegészítő számtalan lehetőséget ad a Star Wars: Lázadás társasjátékhoz. A Zsivány Egyes: Egy Star Wars történet hősei és gonosztevői, valamint a rajongók kedvenc karakterei a maguk képességeivel járulnak hozzá a galaxis végzetéért folytatott küzdelemhez, míg az új eszközök és harci szabályok feszült és emlékezetes pillanatokat idéző csatákat biztosítanak.

Függetlenül attól, melyik oldalt választod, ez a kiegészítő sok érdekességet tartalmaz, amelyek segítenek majd neked felszabadítani vagy leigázni a galaxist. Eljött a harc ideje!


A Star Wars: Lázadás társasjátékban újra játszhatod a Galaktikus Birodalom és a Lázadók Szövetségének híres csatáit. Vezesd a Birodalom hatalmas katonai erőit, hogy megtaláld a Lázadók bázisát, vagy vívj gerilla hadviselést és kövess el szabotázs akciókat a nyílt Felkelés nevében. A küzdelem megnyeréséhez nem elég hatalmas fegyverarzenállal rendelkezni, a hőseidre is nagy szükséged lesz. Ezek az ikonikus karakterek titkos küldetésekre indulnak, hogy segítsék ügyedet, vagy aláássák az ellenfeled uralmát. Küldd el Luke Skywalkert a Dagobah rendszerbe Jedi kiképzésre, vagy állíts egy fagyos széncsapdát Darth Vaderrel Han Solónak. Eltiporja-e a Birodalom a Lázadást egy határozott támadással? Csak Te döntheted el a galaxis sorsát.

Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Mechanizmus:
Területi többség / Befolyás, Területi mozgás, Kockadobás, Kézből gazdálkodás, Csapat alapú játékrendszer
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Corey Konieczka
Doboz mérete:
26 x 26 x 5 cm
Tömeg (kg/db):
0.5
Compaya kód:
19073-182
Adatok
Tömeg
500 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek