ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Shards of Infinity - Shadow of Salvation Exp.

Shards of Infinity - Shadow of Salvation Exp.

Shards of Infinity - Shadow of Salvation Exp.

Nincs raktáron
2-5
30
10+
Angol
Angol
4 890 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 245 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Kiegészítő, alapjáték szükséges hozzá!

A világ sorsa a te kezedben van...

A Shards of Infinity: Shadow of Salvation kiegészítőben, a díjnyertes fedélzetépítő játék harmadik részében a játékosok két játékmód közül választhatnak! Játssz egy klasszikus játékot a hős Rez új ereklyéi és szövetségesei segítségével, hogy legyőzd ellenfeleidet a játékosok közötti csatákban VAGY figyeld meg az időutazó Rez figyelmeztetését, és játssz együtt egy új kampánymódban, hogy végigküzdj egy sorozatot.

Együttműködő módban olvashatsz az innovatív "Battle Book"-ból, amely egy elágazó történetet mesél el. Időutazó Rezként el kell döntened, melyik fenyegetést vállalod a csapatoddal. Minden döntésnek meg van a következménye, csakúgy, mint a sikernek vagy kudarcnak ezekkel a növekvő fenyegetésekkel szemben.

 

Angol leírás:

The fate of the world is in your hands...

In Shards of Infinity: Shadow of Salvation, the third installment of the award-winning deck-building game, players can choose one of two modes to play! Play a classic game of Shards using the hero Rez's new Relics and Allies to take down your opponents in player vs. player battles OR heed the warning of the time-traveling Rez and play co-operatively in a new campaign mode to battle through a series of bosses with up to four of your friends!

In co-operative mode, you read from the innovative "Battle Book", which tells a branching story. As the time-traveling Rez, you must decide which threat to take on with your team. Every choice has a consequence, as does your success or failure against these growing threats.

Bővebben
Típus:
Kiegészítők, Kooperatív játékok
Mechanizmus:
Küzdelem, Kártya húzás, Összedolgozás
Kiadó:
Stone Blade Entertainment, UltraPro
Szerző:
Justin Gary, Ryan Sutherland
Doboz mérete:
20 x 15 x 5 cm
Tömeg (kg/db):
0.5
Compaya kód:
20173-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek