ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Scythe társasjáték

Scythe társasjáték

Scythe társasjáték

Nincs raktáron
2-5
90-120
14+
30 390 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 520 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Scythe egy versengő típusú 4x játék, mely egy 1920 évekbeli alternatív világban játszódik. Ez a gazdálkodás és háború, a megtört szívek és rozsdás fogaskerekek, az innováció és hősiesség kora.

HÁTTÉRTÖRTÉNET
Az I. Világháború sötét fellegei még mindig árnyékot vetnek az 1920-as évek hóval borított Európájára. A kapitalista városállam, melyet egyszerűen csak úgy neveznek, hogy „A Gyár”, és amely egykor üzemanyaggal látta el a robusztus harci mecheket, most bezárta kapuit, és ez felkeltette számos közeli ország figyelmét.
A kicsiny, ám módfelett áhított földdarabra öt frakció vetette ki a hálóját. Vajon kié lesz a dicsőség, a vagyon, és vajon melyik lesz Kelet-Európa vezető birodalma?
Bővebben
Típus:
Haladó játékok, Miniatűrökkel
Mechanizmus:
Helyzetkezelés kártyakijátszással, Szerződés teljesítés, Játék végi bónuszok, Előzetes erőforráskiválasztás, Rácsmozgás, Hatszögrácsos játéktér, Jutalmazó játékmezők, Megszerzett pontok utáni mozgás, Szólómódot tartalmazó, Játékállást erősen befolyásoló konfrontáció, Megjelenő / Fejlődő képességek, Variálható játékoserősségek, Variálható előkészítés, Erőforrásként felhasználható győzelmi pontok, Zóna kontroll
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Jamey Stegmaier
Elnyert díjak:
Év játéka
Compaya kód:
17946-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek