ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Rettegés Arkhamban - Végső óra társasjáték

Rettegés Arkhamban - Végső óra társasjáték

Rettegés Arkhamban - Végső óra társasjáték

Raktáron
1-4
30-60
14+
14 190 Ft
A vásárlás után járó pontok: 710 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Egy óra és éjfél... Ideje megmenteni a világot.

Egy baljós kultusz elvégezte az ősi szertartást, amivel megnyitja az utat az egyik Mérhetetlen Vén és a csatlósai előtt, hogy belépést nyerjenek a mi dimenziónkba, de mikor a rituálé helyszínére értél már késő volt. Egy színjátszó rés hasítja át az eget a lidérces lények hírnökeként, amelyek egyenesen a Miskatonic University falai közé áramlanak be. Üvöltések és sikolyok szakítják szét az éjszakát, így nektek, mint félelmet nem ismerő nyomozóknak csak egy járható út maradt- vissza kell tartanotok a hordát és visszafordítanotok az idézést.

Az Arkham Horror: Végső óra egy gyors, kooperatív játék élményt ígér a nyomozóknak egy órás játékidővel. Míg a szörnyek végeláthatatlan áradata kígyózik be a Miskatonic University kampuszába, mindent meg kell tennetek, hogy visszaverjétek őket és közben megkeressétek a rituáléhoz szükséges alapanyagokat, hogy véget vessetek az őrületnek. A sorsotok azon múlik, hogy együtt tudtok-e működni. Az esélyeitek aprók, de ha elbuktok az tényleg a végső óra Arkhamnak...és a világnak.

Harc az életben maradásért Mérhetetlen Vén eljövetele mögött álló kultisták lehet, hogy kicsúsztak a kezeitek közül, de egy csomó nyomot hagytak maguk után. Ha sikerül a darabokat összeraknotok mielőtt kifutnátok az időből, megfejthetitek hogyan tudjátok visszaállítani a rituálét és száműzni az Ősi Vént a földről.
Az óra ketyeg.

Minden perc számít a küldetéseteknél, hogy megállítsátok a Mérhetetlen Vént. Nincs könnyű dolgod, de egy csapat lojális és elszánt nyomozóval az oldaladon van esélyed rá, hogy visszafordítsátok az őrületet és Arkham újra egy békés város legyen. Egyesítsétek a nyomozó csapatot, győzzétek le a káoszt és készüljetek minden idők legnagyobb összecsapására!

Bővebben
Típus:
Kooperatív játékok
Mechanizmus:
Kooperáció, Szólómódot tartalmazó
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Andrew Fisher
Doboz mérete:
25 x 25 x 5 cm
Tömeg (kg/db):
1.1
Compaya kód:
19072-182
Adatok
Tömeg
1,1 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek