ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Renature társasjáték

Renature társasjáték
Renature társasjáték
Renature társasjáték
Renature társasjáték
Renature társasjáték
Renature társasjáték
Renature társasjáték
Renature társasjáték

Renature társasjáték

Raktáron
2-4
45-60
8+
Angol
Angol
17 990 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 900 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A Renature egy többségi játék dominóval, 2-4 játékos számára.

Minden játékos kap egy táblát nagy fadarabokkal gyep, bokrok, fenyők és tölgyek formájában. Ezeket a növényeket a legtöbben használják a nagy völgytáblán, és elérhetők semleges színben és a megfelelő játékos színben. Ezen kívül minden játékos kap egy köteg dominót, amelyeken tízből kettő állatmotívum található.

A körödben tedd a kezedben lévő három dominó egyikét a völgytábla két patakterületére. Természetesen a dominónak szomszédosnak kell lennie egy másik dominóval, amelyen ugyanaz az állat látható. Ha az elhelyezett dominó egy barna terület szabad területét határolja, eldöntheted, hogy egy fűcsomót vagy bármely más növényt helyezel-e erre a helyre. A gyepcsomók értéke 1, a bokrok értéke 2, a fenyők 3 és a tölgyek értéke 4. A növény elhelyezése után pontot kapsz, és minden olyan növényi darabra, amely már ezen a barna területen van, és azonos vagy alacsonyabb értékű.

Miután egy barna területet bekereteztek dominókkal, a többség pontozásra kerül, és az a játékos, aki a területen a legmagasabb össznövényértékkel rendelkezik, megkapja azokat a pontokat, amelyek nagy számban vannak nyomtatva az adott terület virágjelzőjén. Akinek a második legmagasabb az értéke, az alacsonyabb számot kapja.

Két dolog teszi ezt különösen trükkössé: A semleges figurák a saját színüknek számítanak, és nem a legtöbb játékosnak, aki használta őket. Ezenkívül, ha a színek meg vannak kötve, úgy kezelik őket, mintha egyáltalán nem lennének jelen a területen. A terület pontozása után a területet bekeretező játékos megkapja a virágjelzőt, amivel a játék végén plusz pontokat kap.

A játék során kifogyhatnak a növények, de ezeket a játéktábláról felhőkkel vissza lehet vásárolni. A felhők egy újabb kör vásárlására és egy új joker állat kinevezésére is használhatók. Ez az állat ezután minden állatnak számít, és megkönnyíti a felöltését. A játékos a körének végén egy dominót húz, és a következő játékoson a sor.

Ha minden játékosnak elfogy a dominója, a játék végső pontozással ér véget.

 

Angol leírás:

Renature is a majority game with dominoes for 2-4 players.

Each player gets a board with large pieces of wood in the form of turf, bushes, pines and oaks. These plants are used for the majorities on the large valley board and are available in a neutral color and in the respective player color. In addition, each player gets a stack of dominoes with two out of ten animal motifs on each of them.

On your turn, place one of the three dominoes in your hand on two brook spaces of the valley board. Of course, the domino must be adjacent to another domino that shows the same animal. If the placed domino borders a free space of a brown area, you can decide whether a tuft of grass or any other of your plants should be placed on that space. Tufts of turf have a value of 1, bushes of 2, pines of 3 and oaks of 4. After placing the plant, you score points for it and every plant piece that is already in this brown area and has the same or a lower value.

Once a brown area is framed with dominoes, the majority is scored and the player with the highest total plant value in the area gets the points that are printed as a large number on that area's flower token. Whoever has the second highest value gets the lower number. Two things make this especially tricky: The neutral pieces count as their own color and not among the majority of the player who has used them. Also, if colors are tied, they a treated as though they are not present at all in the area. After the area has been scored, the player who framed the area receives its flower token, which will give them extra points at game end.

In the course of the game, you may run out of plants, but these can be bought back from the game board with clouds. Clouds can also be used to buy another turn and to appoint a new joker animal. This animal then counts as all animals and makes it easier to put on. At the end of a player's turn, a domino is drawn and it is the next player's turn.

Once all players have run out of dominoes, the game ends with a final scoring.

Bővebben
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Állatok, Lapka lehelyezés, Terület befolyás
Kiadó:
Deep Print Games
Szerző:
Michael Kiesling, Wolfgang Kramer
Doboz mérete:
30 x 30 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
1.9
Compaya kód:
20172-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek