ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Obsession Board Game társasjáték

Obsession Board Game társasjáték
Obsession Board Game társasjáték
Obsession Board Game társasjáték
Obsession Board Game társasjáték

Obsession Board Game társasjáték

Nincs raktáron
1-4
30-90
14+
Angol
Angol
27 990 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Ön egy tekintélyes, de problémás családi birtok feje a 19. század közepén, a viktoriánus Angliában. Több szűk évtized után a családi vagyon felfelé ível! Az Ön célja, hogy javítsa birtokát, hogy jobb pozícióba kerüljön a valóban befolyásos derbyshire-i családok körében.

Az Obsession egy 16-20 körből álló játék, amelyben a játékosok egy viktoriánus dzsentri fedélzetet építenek fel (brit társadalmi felső osztály), felújítják birtokukat épületcsempék beszerzésével egy központi építőpiacról, és manipulálják a komornyikból, házvezetőnőből álló kiterjedt kiszolgáló személyzetet, aluljárók, szobalányok, inasok és lakájok, akik egy újszerű munkáselhelyezést alkalmaznak. A rangos társadalmi tevékenységek, például a rókavadászat, a zenei előadások, a biliárd, a politikai viták és a nagy bálok sikeres megrendezése növeli a játékos gazdagságát, hírnevét és kapcsolatait az elit között.

A játékosok minden körben választanak egy épületlapkát, amely egy szobát vagy kültéri teret jelképez a 19. századi brit vidéki házukban és környékén. A kiválasztott lapka határozza meg a rendezhető eseményt és a meghívandó vendégeket. A játékosoknak azonban gondosan meg kell tervezniük, hogy megfelelő személyzet álljon rendelkezésre az esemény kiszolgálásához és a vendégek támogatásához, ha szükséges. A siker jutalma új befektetési lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a birtok további felújítását (értékesebb/erősebb épületcsempék beszerzése), a megyei hírnév növekedése, a befolyásos ismeretségi kör bővülése, valamint a nagyobb és jól képzett hazai személyzet. .

A játék során a megye legalkalmasabb fiatal úriemberének és hölgyének versengő udvarlása konkrét felújítási és hírnév-célokat mutat be. Az a játékos, aki a legjobban teljesíti ezeket a célokat, miközben győzelmi pontokat gyűjt, megnyeri a gazdag szerelmi érdeklődést és a játékot.

Bővebben
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Akciópont rendszer, Munkás lehelyezés, Draftolás, Kollekció összeállítás, Kézből gazdálkodás
Kiadó:
Kayenta Games
Szerző:
Dan Hallagan
Compaya kód:
19976-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek