ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36204281186

Várunk szeretettel budapesti üzletünkben is!

Obsession Board Game társasjáték

Obsession Board Game társasjáték
Obsession Board Game társasjáték
Obsession Board Game társasjáték
Obsession Board Game társasjáték

Obsession Board Game társasjáték

Nincs raktáron
1-4
30-90
14+
Angol
Angol
27 990 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 400 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Ön egy tekintélyes, de problémás családi birtok feje a 19. század közepén, a viktoriánus Angliában. Több szűk évtized után a családi vagyon felfelé ível! Az Ön célja, hogy javítsa birtokát, hogy jobb pozícióba kerüljön a valóban befolyásos derbyshire-i családok körében.

Az Obsession egy 16-20 körből álló játék, amelyben a játékosok egy viktoriánus dzsentri fedélzetet építenek fel (brit társadalmi felső osztály), felújítják birtokukat épületcsempék beszerzésével egy központi építőpiacról, és manipulálják a komornyikból, házvezetőnőből álló kiterjedt kiszolgáló személyzetet, aluljárók, szobalányok, inasok és lakájok, akik egy újszerű munkáselhelyezést alkalmaznak. A rangos társadalmi tevékenységek, például a rókavadászat, a zenei előadások, a biliárd, a politikai viták és a nagy bálok sikeres megrendezése növeli a játékos gazdagságát, hírnevét és kapcsolatait az elit között.

A játékosok minden körben választanak egy épületlapkát, amely egy szobát vagy kültéri teret jelképez a 19. századi brit vidéki házukban és környékén. A kiválasztott lapka határozza meg a rendezhető eseményt és a meghívandó vendégeket. A játékosoknak azonban gondosan meg kell tervezniük, hogy megfelelő személyzet álljon rendelkezésre az esemény kiszolgálásához és a vendégek támogatásához, ha szükséges. A siker jutalma új befektetési lehetőségek, amelyek lehetővé teszik a birtok további felújítását (értékesebb/erősebb épületcsempék beszerzése), a megyei hírnév növekedése, a befolyásos ismeretségi kör bővülése, valamint a nagyobb és jól képzett hazai személyzet. .

A játék során a megye legalkalmasabb fiatal úriemberének és hölgyének versengő udvarlása konkrét felújítási és hírnév-célokat mutat be. Az a játékos, aki a legjobban teljesíti ezeket a célokat, miközben győzelmi pontokat gyűjt, megnyeri a gazdag szerelmi érdeklődést és a játékot.

Bővebben
Típus:
Családi játékok
Mechanizmus:
Akciópont rendszer, Munkás lehelyezés, Draftolás, Kollekció összeállítás, Kézből gazdálkodás
Kiadó:
Kayenta Games
Szerző:
Dan Hallagan
Compaya kód:
19976-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek