ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Mindtrap - Agygörcs kártyajáték

Mindtrap - Agygörcs kártyajáték

Mindtrap - Agygörcs kártyajáték

Raktáron
1-12
10+
2 390 Ft
A vásárlás után járó pontok: 120 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Készen állsz az agytornára? Melegíts be, mert most gyúrhatsz igazán velőre! A zsebre vágható MindTrap kártyajátékok izgalmas és elgondolkodtató kihívásokra hívnak. Nézz szembe a feladványokkal egyedül vagy társasággal. Játszatok kooperatívan, vagy versenyezzetek, és derítsétek ki, kinek vág a legjobban az esze!
A Mindtrap – Agygörcs pakli kétszer 71 feladvánnyal hozza elő a benned rejlő zsenit. Eszement feladványokkal fogsz találkozni, ami minden idegsejtedet meg fogja mozgatni.
Rávágnád a választ? Inkább gondold át még egyszer! A MindTrap – Agygörcs megpróbál majd becsapni, de megmutathatod, hogy rajtad nem fognak ki az agytépő logikai buktatók.
Minden kártyalapon két kérdés van. Eldönthetitek a játék elején vagy közben is, hogy melyik agyrobbantó kérdés elébe álltok.
MindeTrap – Agygörcs játékszabály röviden
Egymagad is próbára teheted a képességeidet, húzz egy kártyát, olvasd el a feladványt, és próbáld megválaszolni.  Ha társaságban, egymás ellen játszotok, a feladványt a tőled balra ülőnek címezd, és haladjatok az óramutató járásával megegyező irányban. Jól rejtegesd a kártyát, mert a hátoldala a választ rejti!
Ha a játékos helyesen válaszol, elteheti a kártyát, ha viszont kifog rajta a kérdés, tegyétek félre a lapot. Az nyer, akinek a legtöbb kártyája lesz, azaz a legtöbb feladványt ügyesen megoldotta.
Játszhattok a teljes paklival, vagy a játékosok száma alapján leszámolhattok annyi darabot, ahány kört szeretnétek játszani.
Mutasd meg, hogy agyban nagy vagy! A MindTrap - Agygörcs kártyajátékot 10 éves kortól ajánljuk.
Bővebben
Típus:
Kártyajátékok
Kiadó:
Outset Media
Doboz mérete:
14.3 x 1.9 x 0.16 cm
Tömeg (kg/db):
0.16
Compaya kód:
20441-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek