ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Memoir'44 - Equipment Pack Exp.

Memoir'44 - Equipment Pack Exp.

Memoir'44 - Equipment Pack Exp.

Nincs raktáron
2-8
40-120
8+
Angol
Angol
21 290 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 065 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Ehhez a bővítéshez a Memoir '44 alapjáték legalább egy példányára van szükség.

A Memoir '44 Equipment Pack a Memoir '44 játékrendszer jelentős bővítése, és akkora játékdobozt tölt meg, mint az eredeti társasjáték.

A 186 műanyag figurát tartalmazó Equipment Pack 108 figurát tartalmaz négy második világháborús nemzetből, beleértve a francia gyalogságot, a finn sícsapatokat, az olasz tüzérséget és a lengyel lovasságot; 24 új tüzérségi darab (Flak-88-asok, "Long Tom" Big Guns, M7 Priests és "Screaming Meemies" Nebelwerfers); új Beach Landing felszerelés, amely hat csodálatos Hobart's Funnie-t tartalmaz tartozékokkal kiegészítve; hat mesterlövész; és rengeteg új páncél, jármű és különleges fegyver, köztük néhány Elefant Tank Destroyer, Kübelwagen Command autó, valamint M2 aknavető és géppuska.

Ezek felhasználhatók a meglévő Memoir '44 forgatókönyvei közül, és jelentős mértékben szerepelnek az Equipment Packben található tizenegy Standard, két Breakthrough és négy Overlord új forgatókönyvben is. A csomagot egy szabályfüzet és 25 összefoglaló kártya egészíti ki. Ehhez a bővítéshez a Memoir '44 alapjáték legalább egy példányára van szükség. Sok bővítése szükséges ahhoz, hogy a legtöbb benne foglalt forgatókönyvet élvezhessük. Azt javasoljuk, hogy a játékosok legalább birtokolják a Terrain Pack-et és a Winter/Desert táblát.

Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Mechanizmus:
Kockavetés, Kézből gazdálkodás, Változó játéktér
Kiadó:
Days of Wonder
Szerző:
Richard Borg
Doboz mérete:
30 x 30 x 7 cm
Compaya kód:
14853-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek