ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Marvel Champions Card Game

Marvel Champions Card Game

Marvel Champions Card Game

Raktáron
1-4
45-90
14+
Angol
Angol
28 890 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 445 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Marvel Champions: The Card Game egy közepesen összetett társasjáték.
Marvel Champions egy kooperatív LCG játék, mellyel ezúttal a Marvel Univerzum ikonikus szuperhőseinek bőrébe bújhatsz és megküzdhetsz a világ aljas gonosztevőivel. Mindegyik hős a saját történetét hordozza, régi ellenségek tűnhetnek fel, a legrosszabb helyen és időben. Össze tudod gyűjteni a hős csapatot, hogy leszámoljatok az ellenséggel és megmentsétek a világot?
Mint minden LCG-nél, így itt is az alapjáték csak a kezdet. Természetesen jönnek majd kiegészítők új hősökkel és küldetésekkel, ahogyan azt korábban megszokhattuk az eddigi LCG játékoknál. A korábbi alapjátékoktól elérően itt nem kell több alapdobozt venni a megfelelő kártyamennyiséghez, mert a Marvel Champions-ben elegendő lapot találtok majd, hogy összerakhassátok a kezdőpaklitokat.
Minden játékalkalomnál egy hős bőrébe kell majd bújnod- mind a szuperhős és az alteregója szerepében, amit a kétoldalú kártyák forgatásával tudsz majd módosítani. Minden hősnek saját paklija van, a hozzá tartozó képességekkel, segítőkkel és eszközökkel, amiket használhat. Ezek a 40-50 lapból álló paklik tökéletesen testesítik meg az alapdobozban található öt hőst. Játszhatsz Tony Stark-ként és megépítheted a saját Vasember páncélodat és amikor készen állsz, csak vedd fel és eredj az ellenségeid nyomába! Vagy inkább Pókember lennél? Fordítsd visszájára a gonoszok terveit szuper gyorsaságoddal, mielőtt új technikákat találsz ki Peter Parker-ként.
Minden Marvel hősnek különleges képességei vannak, de minden képességnek ára van. A te köröd alatt kijátszhatsz segítőket, fejleszthetsz, eseményeket játszhatsz ki vagy segíthetsz más hősöknek.
Hogy kijátssz egy kártyát a kezedből, ki kell fizetned az árát, amit majd a kártya sarkán találsz- és ezek az erőforrások, amivel fizethetsz legfőképpen más lapok eldobásából jönnek majd.
A világnak hősökre van szüksége - felkészültél a feladatra? Ez az alapjáték csak a kezdet, új hősök és ellenségek várnak még rád a Marvel Champions világában.
Bővebben
Típus:
Kooperatív játékok
Mechanizmus:
Változó játéktér
Kiadó:
Asmodee
Szerző:
Caleb Grace
Doboz mérete:
8 x 25 x 29 cm
Tömeg (kg/db):
1.39
Compaya kód:
19088-184
Adatok
Tömeg
1,39 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek