ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Unmatched - Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

Unmatched - Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

Unmatched - Legendák ligája - Második felvonás társasjáték

Raktáron
2-4
20-40
9+
13 890 Ft
A vásárlás után járó pontok: 695 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Elég elszánt vagy a következő felvonásra? Az aréna morajlástól, csatakiáltásoktól és félelmetes ellenfelektől hemzseg. Lépj be a küzdőtérre és vedd fel a harcot a legvadabb ellenfelekkel!

A küzdelem folytatódik! A Legendák ligája - Második felvonásban négy új harcos lép be az arénába, hogy összemérjék erejüket. Csak egy bajnok lehet, de vajon az elpusztíthatatlan Akhilleusz, a furfangos majomkirály, a mosszi nép harcos hercegnője, vagy a rémálmok kísértője, Bloody Mary kerül ki győztesen?
 

Ebben az egyedülálló kiadásban Akhilleusz és Patroklosz, Szun Vu-Kung és hasonmásai, Yennenga és harcosai, vagy Bloody Mary bőrébe bújva bizonyíthatod, hogy a taktikád kikezdhetetlen.

Ráadásul az eddigi játékmenethez képest két csavar is rejlik a dobozban: minden hős paklija egy bónusz támadással rendelkező kártyát is tartalmaz, a csatatér pedig a magaslati mezőknél stratégiai fölényt biztosít.

Az arénát már megtölti a közönség türelmetlen morajlása. A harcosok készen állnak. Na és te?

Az Unmatched egy rendkívüli verekedős, harcias játék két vagy négy játékos számára.Minden hőst egy egyedi pakli képvisel, amely stílusát és az adott legendát jelképezi a hozzájuk tartozó miniatűr figurákkal karöltve. A taktikai mozgás és a nem a szerencsén múló harci megoldások egyedülálló játékélményt hoznak létre. 
 

A harc gyors lefolyású a támadás és a védekezés kártyáinak összehasonlítása kapcsán. Azonban minden kártya egyedi hatásokkal és egyszerű, de mély időzítési rendszerrel rendelkezik, ami minden alkalommal érdekes döntésekhez vezet. Ajáték a Tannhäuser látótávolság-rendszerének frissített verzióját is tartalmazza a távolsági támadásokhoz és a területi hatásokhoz.
 

A játék egy új csatateret tartalmaz vadonatúj mechanizmussal, minden hőshöz tartozó miniatűrökkel, valamint egyedi életkövetőket, amelyeket Zoe van Dijk lenyűgöző alkotásai, valamint a Restoration Games és a Mondo Games kombinált tervezőcsapatai keltenek életre.

Bővebben
Típus:
Miniatűrökkel
Kiadó:
ReflexShop
Szerző:
Noah Cohen, Rob Daviau, Justin D. Jacobson, Brian Neff
Doboz mérete:
15 x 24.5 x 7 cm
Compaya kód:
20147-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek