ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Királyi áru Big Box kártyajáték - új kiadás

Királyi áru Big Box kártyajáték - új kiadás

Királyi áru Big Box kártyajáték - új kiadás

Raktáron
1-4
30
10+
12 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 650 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A játékosok munkásokat alakítanak a játékban, akik használati eszközöket, hordót, vasat, üveget és mindenféle más portékát készítenek.
Mindezekből olyan termelési láncokat kell kialakítaniuk a játék során, hogy azok után a lehető legtöbb győzelmi pontot kapják.

A játék a végéhez ér, ha bármelyik játékos megépíti a nyolcadik épületét (beleszámítva a kezdéskor kapott Szénégetőkunyhót is). Amikor ez megtörténik, az a kör még végigmegy, minden játékos befejezheti a saját körét. Ezután kerül sor a játékot lezáró utolsó, speciális körre. Ebben a körben minden játékos használhatja a termelési láncot minden épületnél, beleértve azokat az épületeit is, amelyeknél nincs munkása, valamint azokat is, amelyek a játék során nem termeltek semmilyen árut.

Ez a gyűjteményes Big Box kiadás tartalmazza a Királyi áru alapjátékot, amely elöszőr 2015-ben jelent meg, valamint a Felkelés Longsdale-ben (2016) és a Menekülés Canyon Brookból (2017) kiegészítőt is.

Bővebben
Típus:
Kártyajátékok, Legnépszerűbb játékok, Családi játékok
Mechanizmus:
Akciósor létrehozás, Szerződés teljesítés, Kézből gazdálkodás, Többféleképp felhasználható kártyák, Szerencsepróba, Verseny, Szett gyűjtés, Játékossorend: Körben haladó "első játékostól" kezdve, Variálható előkészítés
Kiadó:
Compaya, Vagabund
Szerző:
Alexander Pfister
Doboz mérete:
12 x 7 x 10 cm
Tömeg (kg/db):
0,470
Compaya kód:
20787-182
Adatok
Tömeg
470 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek