Iskolás vagyok!

Iskolás vagyok!

Iskolás vagyok!

Raktáron
2-6
30
6+
5 190 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Tudod, mi történik az iskolában egész nap? Hogy kell jelentkezni, mi az a szünet, mi való egy iskolatáskába? Biztosan tudod, hogy merre van jobbra és balra, hogy 4+1 az ugyanannyi, mint 2+3?
Az Iskolás vagyok! játékkal eljátszhatjátok, hogy milyen iskolásnak lenni: összeállíthatjátok a saját órarendeteket, kioszthatjátok a füzeteket, feladatokat oldhattok meg önállóan és csoportban, tarthattok egymásnak tanórákat.
Miközben a gyerekek a szerepjátékon keresztül szórakozva beletanulnak az iskolai teendőkbe, fejlődnek is mindazok a készségeik és a feladatrutinjuk, amelyek az első-második osztályban a legfontosabbak: a téri tájékozódás, a hangok elkülönítése, a mennyiségek ismerete, a környezetünk jellemzőinek felismerése, a kis és nagy mozgások koordinációja. Ebben a társasban az is részt tud venni, aki nem szeret sokat egy helyben ülni, mert rengeteg mozgásos feladatot tartalmaz. Nincs vesztes és nyertes, itt mindenki részt vesz az órákon, és mindenki megmutathatja, miben ügyes!
A játék tantárgyakhoz (olvasás, írás, matematika, környezetismeret, ének, rajz, testnevelés) kapcsolódóan 5 feladatos füzetet tartalmaz, összesen több mint 100 feladattal, amelyek az elsős kerettantervnek megfelelően kerültek kialakításra.
Bővebben
Típus:
Készségfejlesztők
Mechanizmus:
Felismerésen alapuló, Történet mesélés
Kiadó:
Pagony
Fejlesztési terület:
Gondolkodás
Doboz mérete:
34.5 x 24 x 4.5 cm
Tömeg (kg/db):
0.77
Hasonló termékek