ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Harry Potter, Egy Tanév Roxfortban

Harry Potter, Egy Tanév Roxfortban

Harry Potter, Egy Tanév Roxfortban

Raktáron
1-8
20-45
7+
14 590 Ft
A vásárlás után járó pontok: 730 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Örömmel értesítünk, hogy felvételt nyertél a Roxfortba, a világ leghatalmasabb Boszorkány- és Varázslóképző Szakiskolájába.


A gonosz elleni küzdelemhez szükséges varázsigék és bájitalok ismeretének elsajátítása lesz tanulmányaid középpontjában. Továbbá az a hatalmas megtiszteltetés ért, hogy részt vehetsz a Házkupa Bajnokságon.


A győzelemhez versenyezned kell Griffendél, Hollóhát, Hugrabug és Mardekár diákjai ellen, és a legtöbb pontot kell megszerezned a Házkupán, valamint küldetést kell teljesítened a Roxfortban és környékén.


Nézz szembe párbajon diákokkal vagy küldetés kártyádon szereplő ellenfeleddel, és használd fel Bűbáj és Bájital kártyáidat, hogy hatékonyabb legyen támadásod és védekezésed.


A küldetésed teljesítéséhez össze kell gyűjtened a megfelelő zsetonokat, el kell menned egy helyszínre és meg kell küzdened küldetésed ellenségével.
Játszhatsz egyéni vagy csapat formában, de akár egyedül is! Vedd fel kedvenc hősöd személyiségét: Harry Potter, Hermione, Luna, Neville, Draco, Ginny és Cedric.


A három játékforma lehetővé teszi a legizgalmasabb játékélmény kiválasztását a játékosok korától, a rendelkezésetekre álló játékidő hosszától és a kedvenc Harry Potter történetedtől függően. Most új, átdolgozott szabálykönyvvel!


Újraélheted a teljes mesét a 30 Küldetés kártya, a Kviddics mérkőzések által, valamint a harmadik játékforma: a „Voldemort Visszatér” segítségével. Hozd vissza Voldemort Nagyurat, ha Halálfalóként játszol vagy pusztítsd el a 7 Horcruxot, ha valamelyik hős szerepébe bújtál.
Bővebben
Mechanizmus:
Küldetés / Kampányalapú játékrendszer, Kooperáció, Készletépítés, Kockadobás, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
Kensho
Doboz mérete:
26, 5 x 26, 5 x 7, 5 cm
Tömeg (kg/db):
2.2
Compaya kód:
20377-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek