ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Ha/Ver társasjáték

Ha/Ver társasjáték

Ha/Ver társasjáték

Raktáron
1-4
60-90
18+
18 890 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 945 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Ma ismét péppé vert és leharcolt bűnözők képei kerültek a főoldalra, és hallván a rendőrség számos felhívását, hogy a „HaVer” nevű igazságosztó adja fel magát, ez az újság felteszi a kérdést: Vajon máris elfeledtük a mindössze egy évvel ezelőtti szalagcímeket?

Noha alapvetően egy civilizáció nem támogatja az olyan önkényes igazságszolgáltatást, amely néhány maszkos egyén saját döntésén alapul, ez az újság hisz abban, hogy sokkal több olyan, utcákon járőröző hősre lenne szükség, mint HaVer vagy Kis Dög. Ezt a várost mostanáig a bűnözés emésztette, és számunkra igazságot ma már csak a kosztümös igazságosztók szolgáltatnak.A Ha/Ver egy kooperatív társasjáték 1-4 játékos számára. A játékosok olyan hősök alakját öltik magukra, akik együttes erővel igyekeznek legyőzni egy gonosz szervezet főnökét – miközben a mindennapi élet különféle kihívásai között egyensúlyoznak.

Minden körben új Események kerülnek felfedésre, félbeszakítva a Hősök napi rutinját. A Hősöknek legalább 3 Eseményt kell teljesíteniük ahhoz, hogy felfedjék a Főgonosz végső tervét! Ezután már csak rajtuk múlik, hogy képesek-e gátat vetni a gaztevő aljas mesterkedésének!
Bővebben
Típus:
Kooperatív játékok, Miniatűrökkel
Mechanizmus:
Területi mozgás, Parancskártya használat, Kooperáció, Paklikészítés, Kockadobás, Egyedi kocka alkalmazása, Kézből gazdálkodás, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Hjalmar Hach, Roberto Pestrin, Maurizio Vergendo
Doboz mérete:
32 x 23 x 8 cm
Tömeg (kg/db):
2.3
Compaya kód:
18841-182
Adatok
Tömeg
2,3 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek