ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Galaxy Trucker: Keep on Trucking Exp.

Galaxy Trucker: Keep on Trucking Exp.

Galaxy Trucker: Keep on Trucking Exp.

Raktáron
2-4
30-60
8+
Angol
Angol
10 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 540 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Nevetsz a kalózokon, megvonod a vállad a harci zónáktól? Ha elsajátítottad a Galaxy Trucker alapjait, akkor készen állsz a Galaxy Trucker: Folytassa a teherszállítással! kiegészítőre.

Ebben a bővítésben a Corp Inc. új hajókat szeretne kipróbálni, olyan hajókat, amelyek kihívást jelentenek neked, olyan hajókat, amelyektől megkérdezed: "Mire gondoltak?!"

Hajóidat alaposan próbára teszik új kalandok, és ha repüléseid még mindig könnyűnek tűnnek, a „Rough Roads” kártyák egy zűrzavaros csavart tér-időbeli rémálommá változtathatnak.

Ahhoz, hogy megfelelj ezeknek a kihívásoknak, új komponensekhez férhess hozzá, amelyek új taktikai lehetőségeket kínálnak, és új idegenekkel repülhet, akik mindegyike egyedi képességekkel rendelkezik.

Ennek a kiegészítőnek a különböző részei összekeverhetők és összeilleszthetők, így kiválaszthatod azt a kombinációt, amelyik a legszórakoztatóbb a számodra, legyen szó akár borongós veteránokkal repülve, akiknek hiányzik a felrobbanó űrhajók izgalma, vagy olyan újoncokat tanítani, akik éppen túlélték az életüket. 

Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Mechanizmus:
Sci-fi, Egyidejű események
Kiadó:
Czech Games Edition
Szerző:
Vlaada Chvatil
Doboz mérete:
19 x 27.5 x 7 cm
Tömeg (kg/db):
0.85
Compaya kód:
20253-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek