ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Felkelő nap - Hatalmas kamik kiegészítő

Felkelő nap - Hatalmas kamik kiegészítő

Felkelő nap - Hatalmas kamik kiegészítő

Nincs raktáron
1-5
120-180
14+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

Kiegészítő, Felkelő nap alapjáték szükséges hozzá!

A hatalmas kamik, a nap, a hold, a tenger, a szél, a villám, a vihar és a háború japán istenei a földre szállnak. Többé már nem elégednek meg azzal, hogy a szentélyükben imádkozzanak hozzájuk, a kamik fizikai manifesztációi leszállnak a Felkelő Nap földjére, hogy segítség az őket tisztelő klánokat, és hogy a saját képükre formálják a tartományokat.

A Hatalmas kamik kiegészítő a kamikat meghatározó erővé teszi, amivel számolni kell. Ahelyett, hogy csak egy képességgel segítenék a hozzájuk legjobban imádkozó klánt minden kami-körben, a kamik lejönnek a földre, hogy segítsék a klánokat a küzdelmeikben. Nem csak ezek a kami figurák csatlakoznak az őket legjobban imádó klánhoz, halhatatlan erejükkel megtámogatva az oldalukat, hanem egyedi képességeket is hoznak a játékba, amivel megváltoztatják az általuk elfoglalt tartományok szabályait.

Ez a kiegészítő egy vadonatúj évszakkártya-szettet is tartalmaz, ami még több lehetőséget és stratégiát ad minden játékhoz, a Hatalmas Kamik használatától függetlenül.

Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Típus:
Kiegészítők
Mechanizmus:
Területi többség / Befolyás, Területi mozgás, Nyílt draftolás, Szett gyűjtés, Egyidejű akcióválasztás, Játékállást erősen befolyásoló konfrontáció, Variálható fázisrend, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Eric M. Lang
Doboz mérete:
15 x 25 x 6 cm
Tömeg (kg/db):
0.5
Compaya kód:
18970-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek