ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Fae társasjáték

Fae társasjáték

Fae társasjáték

Nincs raktáron
2-4
20
10+
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Fae játékban 2-4 játékos veszi magára egy-egy önfejű szellem szerepét Fae titokzatos birodalmában, elrejtve egymás elől az igazi lényüket, miközben próbálják befolyásolni vagy éppen elcsábítani eme furcsa világ druidáit. Amikor a druidák elszigetelve összegyűlnek, hogy végrehajtsák a rituáléjukat, az pontot ér a játékosnak. Fae világának mélyén, rejtélyes szellemek által kísértve, a Baruitha klán bátor druidái összegyűlnek, hogy szent rituáléikkal tiszteletüket tegyék a titokzatos őshonos lények előtt. A klán túlélésében létfontosságú ezeknek a lényeknek a megbékítése ebben a különös birodalomban.

A Fae játékban 2-4 játékos veszi magára egy-egy önfejű szellem szerepét Fae titokzatos birodalmában, elrejtve egymás elől az igazi lényüket, miközben próbálják befolyásolni vagy éppen elcsábítani eme furcsa világ druidáit. Amikor a druidák elszigetelve összegyűlnek, hogy végrehajtsák a rituáléjukat, az pontot ér a játékosoknak.

Ez a játék a 2002-ben napvilágot látott Clans – ami az Év játéka díjra is jelölve volt –, újrafejlesztett verziója, lenyűgözően szép vizuális megjelenéssel, áthelyezve egy új, csodálatos és misztikus világba.
Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Mechanizmus:
Területi többség / Befolyás
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Leo Colovini
Doboz mérete:
30 x 22 x 4 cm
Tömeg (kg/db):
0.9
Compaya kód:
18698-182
Adatok
Tömeg
900 g/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek