ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Exploding Kittens - NSFW Edition kártyajáték

Exploding Kittens - NSFW Edition kártyajáték

Exploding Kittens - NSFW Edition kártyajáték

Nincs raktáron
2-5
15-30
18+
Angol
Angol
8 390 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 420 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Az Exploding Kittens Robbanó cicák egy felturbózott orosz rulett játék, ahol a játékosok egymást lökik a TNT-vel játszó cicák elé... Néha pedig a játék löki oda őket. Ha felhúzol egy robbanó cicát, és nem tudod hatástalanítani - igen, a cicát - mondjuk egy lézer pointerrel, ami lefoglalja és addig sem babrálják a zsinórokat -, akkor bizony felrobbansz, meghalsz, kiesel a játékból.
Négyféle kártyatípust kell megkülönböztetni a játékban. Vannak az egyszerű lapok, amiket párban, trióban lehet fölhasználni, vannak az akciókártyák, amikkel másokat szívathatunk, vagy a saját győzelmi esélyeinket növelhetjük meg, vannak azok a lapok, amikkel le tudjuk kötni a macsekok figyelmét, nehogy elindítsák az atomrakétákat, mert éppen a klaviatúrán szottyant kedvük végigrohanni. Illetve a negyedik típus maga az Exploding Kitten lapok.
Az Exploding Kittens egy vicces, gyors, pörgős, egyszerű, ám néhol fárasztó humorral operáló játék, amit igazán azok fognak szeretni, akiknek van otthon 1-2 bundás kis ördögük, mert sok olyan lap van a pakliban, amiken ők pluszban tudnak majd nevetni.
Bővebben
Típus:
Party játékok
Mechanizmus:
Humor, Kézből gazdálkodás, Kollekció összeállítás
Kiadó:
Asmodee
Szerző:
Matthew Inman, Elan Lee, Shane Small
Doboz mérete:
30 x 30 x 8.5 cm
Compaya kód:
17933-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek