ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Exploding Kittens - 1st Ed. (MEOW) kártyajáték

Exploding Kittens - 1st Ed. (MEOW)  kártyajáték

Exploding Kittens - 1st Ed. (MEOW) kártyajáték

Nincs raktáron
2-5
15
7+
Angol
Angol
Nem vásárolható!
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
Foglald le a macskákat, különben elhozzák a világvégét!
A játék egy gyors és egyszerű kártyajáték alapokon működik, a célunk pedig, hogy hamarabb essenek ki a többiek, mint mi. A macskák ugyanis rosszak, és állandóan valami bajt okoznak, ha nem figyelünk rájuk.
Négyféle kártyatípust kell megkülönböztetni a játékban. Vannak az egyszerű lapok, amiket párban, trióban lehet fölhasználni, vannak az akciókártyák, amikkel másokat szivathatunk, vagy a saját győzelmi esélyeinket növelhetjük meg, vannak azok a lapok, amikkel le tudjuk kötni a macsekok figyelmét, nehogy elindítsák az atomrakétákat, mert éppen a klaviatúrán szottyant kedvük végigrohanni. Illetve a negyedik típus maga az Exploding Kitten lapok.
A gonoszság a játékban, hogy míg minden lap idővel kikerül a húzópakliból, addig az Exploding Kitten lapok mindig vissza fognak kerülni. Így tehát a játék nem tud túl hosszúra nyúlni, hamar elkezdenek fogyni a játékosok, mivel minden más lap limitált, így előbb-utóbb (inkább előbb :D ) túl sok Exploding lap marad és túl kevés olyan, amivel ki lehetne védekezni a cirmosok rosszaságait.
Az Exploding Kitten egy vicces, gyors, pörgős, egyszerű, ám néhol fárasztó humorral operáló játék, amit igazán azok fognak szeretni, akiknek van otthon 1-2 bundás kis ördögük, mert sok olyan lap van a pakliban, amiken ők pluszban tudnak majd nevetni.
Bővebben
Info:
Megszűnt termék
Típus:
Party játékok
Mechanizmus:
Humor, Kézből gazdálkodás, Kollekció összeállítás
Kiadó:
Magán kiadó
Szerző:
Matthew Inman, Elan Lee, Shane Small
Doboz mérete:
10 x 15 x 4 cm
Tömeg (kg/db):
0.2
Compaya kód:
17666-184
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek