ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat

Telefon: +36204281186

Várunk szeretettel budapesti üzletünkben is!

Endeavor: Az ismeretlen vizek hódítói társasjáték

ÚJ
Endeavor: Az ismeretlen vizek hódítói társasjáték

Endeavor: Az ismeretlen vizek hódítói társasjáték

ÚJ
Nincs raktáron
2-5
60-90
13+
29 990 Ft
Nincs raktáron
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 500 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A kikötőből még egy utolsó pillantást vetsz a gondos anyaföldre, mely egész életedben táplált és felfogta eséseid. Az eddigi életed most véget ér. Egy utolsó, mély levegőt veszel, tüdődet megtölti a tengervíz sós kipárolgása, s fellépsz a lélekvesztő fedélzetére, mely új otthonod, talán sírboltod is lesz. Ám az ismeretlen vizeken túl elterülő földek, a gazdagság, a felfedezés, a kalandvágy feledteti aggodalmaid. Bonts vitorlát, légy részese a kihajózás korának, és válj az az ismeretlen vizek hódítójává!

 

Lelki szemeid előtt látod egy birodalom képét, melyben sosem nyugszik le a nap, határai átérik a teljes glóbuszt, kultúrája minden partra kiterjed. E célt csak áldozatok árán lehet elérni. De történjék akármi, amint vitorlát bontasz, téged már nem tántoríthat vissza semmi ettől a küldetéstől. Ez a társasjáték a visszarepít Európa, sőt az egész világ legkalandosabb korszakába, a kihajózás korába!

Olyan kor ez, ahol kereskedelmi társaságok országokat megszégyenítő vagyonra és hatalomra tettek szert, s ahol kalózok állami engedélyekkel fosztogattak. Állítsd össze flottádat, érj el korábban Európától elzárt régiókat, alakíts ki kapcsolatokat, lendítsd fel a kereskedelmet és használd ki a gyarmatokban rejlő lehetőségeket, hogy a Te birodalmadról beszéljenek még évszázadok múltán is!

A mára klasszikussá vált és népszerű Endeavor eme felújított változatában az emberi történelem egyik, ha nem a legizgalmasabb kora vár. Ragadd meg a lehetőséget!

A doboz tartalma:

1 kétoldalas játéktábla, 5 játékostábla, 48 eszközkártya, 15 Gyarmatok hasznosítása lapka, 95 kereskedésjelölő, 54 épületlapka, 175 fa népességkorong,
15 fa pajzs, 20 fa állapotsávkocka, 6 fa kulcs, 10 fa erődítményjelölő, 5 fa missziójelölő, 1 korona minifigura, 40+ különböző Gyarmatok hasznosítása jelölő,
1 pontozótömb, 1 alap szabályleírás, 1 Gyarmatok hasznosítása szabályleírás, 1 belső rendező

Bővebben
Várható beérkezés:
2022. november
Típus:
Miniatűrökkel, Családi játékok
Mechanizmus:
Kaland, Kereskedelem, Küzdelem, Szerepjáték, Terület befolyás
Kiadó:
Reflexshop
Szerző:
Carl de Visser, Jarratt Gray
Compaya kód:
20203-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek