ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Deal with the Devil társasjáték

Deal with the Devil társasjáték

Deal with the Devil társasjáték

Raktáron
4
120-150
14+
Angol
Angol
25 190 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 1 260 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A Deal with the Devil egy mély témájú, kompetitív Eurogame, amely egy fantasy középkori korszakban játszódik. Mind a négy játékos egy-egy titkos halandó, kultikus vagy akár az ördög szerepét tölti be. Az aszimmetrikus szerepek miatt a játékosok ugyanazt a játékot élik meg, de minden játék során más-más játékcéllal.

A vak kereskedési szakaszban a játékosok felajánlhatják erőforrásaikat egy másik játékos pénzéért cserébe. Az ördög a halandókat lelkük egy darabjáért árulja, míg a kultikus természete az, hogy könnyen eladja a lelküket. Csak a hozzá tartozó alkalmazás tudja, hogy ki kivel kereskedik.

De vigyázz! Ha megmutatja, milyen jól teljesít, felkeltheti a többi játékos nem kívánatos figyelmét és gyanakvását. Felkeltheti az inkvizíció érdeklődését is, amely alig várja, hogy megbüntesse azokat, akik nem tudják bizonyítani, hogy a lelkük sértetlen marad.

Sok dinamikus stratégiával lehet kísérletezni minden játék során. Korán eladod a lelked darabjait, hogy növeld városépítési képességeidet, az inkvizíció jövőbeli büntetésének kockázatával? Vagy gondosan kezeled a hitel- és adósság-visszafizetést, miközben arra vársz, hogy mások véletlenül felfedjék aljas természetüket? Minden választásnak következménye van, és minden szerepnek megvan a maga egyedi stratégiai megközelítése, amelyet fel kell tárni.

Bővebben
Típus:
Haladó játékok
Mechanizmus:
Fantázia, Kereskedelem, Következtetés, Szavazás,
Kiadó:
Czech Games Edition
Szerző:
David Cochard
Doboz mérete:
37 x 26 x 8 cm
Tömeg (kg/db):
2.4
Compaya kód:
20251-184
Adatok
Tömeg
2,4 kg/db
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek