ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Civilization társasjáték

Civilization társasjáték

Civilization társasjáték

Raktáron
2-4
180
13+
18 290 Ft
Ezt a terméket ingyenesen szállítjuk házhoz!
A vásárlás után járó pontok: 915 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás
A Civilizáció a népszerű PC-s stratégiai játék remekül sikerült táblás változata. A játékosok a hat teljesen különböző nép egyikét irányítva próbálják meg egyengetni civilizációjuk sorsát a számtalan lehetséges út egyikén. Lehet fejleszteni a technológiát, lehet támogatni a kultúrát, vagy véres harcok során legyőzni ellenfeleinket, esetleg mindegyiküknél gazdagabbá válva nyerni meg a játékot... ezek a lehetséges utak állnak a játékosok előtt a győzelem felé. Ezt a játékot két-négy játékos játszhatja, de elsősorban négy játékosnak ajánljuk. Játékosként mind a saját civilizációitokat irányítjátok, terelve vonakodó népeiteket a nagyság felé vezető úton. Civilizációitok kezdetben csak apró, szerény városok, híján még a legalapvetőbb találmányoknak is; ám ti erőforrásokat gyűjtötök, új városokat emeltek, új technológiákat fejlesztetek ki, építkeztek, gazdagítjátok a kultúrát: egyszóval felvirágoztatjátok saját civilizációitokat.
Miközben új városokat alapítotok és felfedezitek magatok körül a világot, más, kisebb civilizációkkal találkoztok – békésekkel és harciasakkal egyaránt. E civilizációkat beolvaszthatjátok a sajátjaitokba, hogy ezáltal is erősödjetek. Végül azonban, ahogy összeérnek terjeszkedő civilizációitok, egymással kerültök szembe. Megküzdhettek a csatatereken, titkos egyezményeket és szövetségeket köthettek, vagy épp azon is versenyezhettek, hogy melyikőtök civilizációja képes előbb felépíteni az ismert világ csodáit. Bárhogy is, mindőtök célja egy: hogy a tiétek legyen a Föld uralkodó civilizációja.
A játékot négyféleképpen nyerhetitek meg: A kulturális győzelemhez városaitokat a művészeteknek kell szentelnetek, kultúrpontokat kell gyűjtenetek és a kultúrasávra költenetek. A technológiai győzelemhez ki kell fejlesztenetek az űrhajózást. Ehhez pedig, minthogy ez a technológiai piramis legtetején található, előbb számos más technológiát kell kifejlesztenetek. A gazdasági győzelemhez össze kell gyűjtenetek 15 pénzt. A pénz a gazdasági hatalom mérőeszköze; minél hatékonyabb egy civilizáció, annál több pénzzel rendelkezik. Végül a katonai győzelemhez el kell foglalni egy másik játékos fővárosát.
Bővebben
Típus:
Miniatűrökkel, Haladó játékok
Mechanizmus:
Készletépítés, Rácsmozgás, Kézből gazdálkodás, Moduláris játéktábla, Nyílt draftolás, Kő-papír-olló, Négyzetrácsalapú elhelyezések, Megjelenő / Fejlődő képességek, Kereskedelem, Variálható játékoserősségek
Kiadó:
DeltaVision
Szerző:
Kevin Wilson
Doboz mérete:
30 x 30 x 8 cm
Tömeg (kg/db):
2.2
Compaya kód:
13409-182
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek