ügyfélszolgálat

Ügyfélszolgálat:

Telefon: +36204281186

                                                                                        

Carcassonne - Die Obstbaume Erw.

Carcassonne - Die Obstbaume Erw.

Carcassonne - Die Obstbaume Erw.

Nincs raktáron
2-5
30-45
8+
Német
Német
1 490 Ft
Nincs raktáron
A vásárlás után járó pontok: 75 Ft
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Összehasonlítás

A Carcassonne: Die Obstbäume (The Fruit-Bearing Trees) egy mini kiegészítő a Carcassonne játékhoz, amely 6 új lapkából és 24 gyümölcs tokenből áll.

Carcassonne városát körbe veszik a gyümölcsfák. Minél többféle gyümölcsöt kínálsz a lakóknak, annál nagyobb bevételre tehetsz szert.

A játék kezdetén keverjétek bele a gyümölcsfa lapkákat az összes többi közé. A gyümölcs tokeneket válogassátok szét típusok szerint, majd típusonként keverjétek össze őket.

A játék során, amikor valaki egy gyümölcsfa lapkát húz, akkor a normál szabályok szerint lehelyezi a lapkát, majd tesz rá 4-et bármelyik gyümölcstípusból (egyforma gyümölcsöket). Ezután a normál szabályok alapján tehet rá egy bábut, de a fára külön nem lehet bábut helyezni. Miután tettél bábut választhatsz 2 plusz akció közül: betakarítasz egy gyümölcsöt vagy eladsz korábban betakarított gyümölcsöket. A betakarításnál megkapod a most levett gyümölcs token pontszámát, az eladásnál pedig minél több különböző korábban megszerzett tokent adsz vissza annál több pontot kapsz. Minden játékos, aki később a gyümölcsfát tartalmazó lapka melletti lapkákra rak bábut szintén választhat a plusz akciók közül.

Bővebben
Típus:
Kiegészítők
Kiadó:
Hans im Glück
Szerző:
Klaus-Jürgen Wrede
Doboz mérete:
17.5 x 21.5 cm
Tömeg (kg/db):
0.06
Compaya kód:
19100-183
Vélemények

Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

Hasonló termékek